俾少少tips最近睇上車盤嘅巴打

240 回覆
399 Like 21 Dislike
你又知我唔係一早計到?
睇我舊post 啦
https://lihkg.com/thread/858842
你可以入hi淡友post問是但一個
我7月開始實時報期指倉到而家,長倉短倉加埋幾十單trade,報左10000點以上,有冇一單負數走
仲有,我俾過幾個大位玩長倉
291、262、279、245,你自己睇返幅圖
你問下有幾多人跟我d位買賺錢
lm
想問一下各位,簽左臨時買賣合約,揀好銀行,洗唔洗簽d咩確認我係揀呢間銀行啦咁樣(響銀行簽定律師樓簽)? 之後去律師樓簽正式買賣合約就完成?
邊度有詳細既資料,第一次買樓好驚俾人呃,又驚遇到老千
通常你入多間,兩星期咁上下有正式offer 信,要去銀行簽(可能有職員方便收工送黎俾你簽)要睇返你用果間銀行用乜on list 律師樓,否則律師果面可能要收駁腳,要去律師樓簽按揭契,所以要留D假期/補鐘去搞
明白,唔該晒
Strong post lm
第三點同第七點

三:問個咩都唔識既你重驚
七:好多時寧願唔減跟足哂好過減(識既或者成日同佢買另計)

其餘我覺得ok
沒事巴上番車未
上車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞