俾少少tips最近睇上車盤嘅巴打

240 回覆
399 Like 21 Dislike
你簽咗
買之後要俾埋佣其他簽過嘅aa
唔簽就唔簽 吹你唔脹
我唐樓6000蚊呎,已經知我買平定貴啦

咁佢呢?咩屋苑呀?睇下係咪真係平左30萬
如果2公婆
睇樓紙係老公簽
樓落老婆名,咁可唔可以唔比
佢起完寶星咪比人起下囉 佢財演 咁撚醒賺三十萬喎怕咩比人知啫
你連幾時買都唔敢講

不過見你有講尺數同價錢我可以分享下
我份人好公平
我之前層樓4xx’ 買入價430萬
沒本事做咩失明呀
IT仔自爆架喎
邊有人做land search起IT仔底
唔得

哥家姐好似可以
唐樓6000尺已經知平定貴,咁你邊個屋苑啫?
究竟係我淨係睇時間定你淨係避開唔講時間呀?言下之意你想話自己係大牛市都識執筍野,所以抗跌力強啦下話?
你身為淡友都想知你大佬係咪咁醒賺得個六萬租掛 仲話自己賣出個屋苑平左三十萬添
你垃圾唔識執平野啫,六千蚊呎,而家你落地產鋪問下囉

肯講邊個屋苑幾錢賣出未,想知係咪真係跌左三十萬
呢句出賣左你,唐樓尺價仲會俾收購潛力影響
所以你唔講幾時買係冇參考價值
山林道真係好on9
沒事巴咪又係一早買左樓,早排差唔多頂位放左層樓,賺到笑,你就講到人地無賺到早幾年樓價升既波幅咁。 仲有人地又講明遲d 低位會入返,高賣低買咁撚神既操作,你都可以笑人落錯車?

舉多個例,姐係人地400幾蚊放左騰訊,話遲d 買返,你自己無放,睇住佢係咁跌,你覺得你醒過佢?

on99 咁仲笑人垃圾,你知唔知醜?
收購會低過六千?

咁你又唔講邊個單位畀我land search下?
邊個話一定要有正式合約
大把case雙方律師傾唔埋lan,
臨約到尾
唔通呢d情況做唔到mortage, 上唔到hkmc?
690萬左右,今年2月
唔止一間囉垃圾,縮返入你老母西到啦
似終唔敢講
佢d大話多到自己都兜唔返
Chok多幾句露晒餡
佢連80萬buffer都冇信心
仲有用30萬跌幅黎預租金,只係夠交15個月租

沒本事繼續扮財演
睇完樓aa會叫你簽張睇樓紙,確保你唔會搵佢睇唔搵佢買
若果你搵第二個人簽,你就可以㨂個水魚aa可以減佣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞