[26]繼續電單車經驗交流 (22)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁核突 車尾想點
http://www.ibike.com.hk/01_bike_report/19/aprilia/rs660/index.html

Aprilia架RS660都好似好正
不過應該都要$10皮
尾擔咁樣 ,又冇中置喉,點打R6
都唔係孖r 用黎打mt07 咋
同Kawa 果d有罩街車打咋
點會打R6
乜2019年都來,部600RR重係用緊大頭怪燈個款重未有新款咩 ,打07但分分鐘09價
本田好似交左600RR專利
但未有流出相

Kawa Ninja650 唔會貴過 636啦
CBR600RR vs ZX636
CBR650R vs Ninja650
四肛重有部價錢進取gsx750街車,咁睇來中低價市場都係y記食大份
中低價都係Y記同K記玩架喇
不過黎緊Y記冇乜update
K記就Ninja400 Z400 去打 R3 MT03
咁睇黎CBR650R 9蚊左右先有競爭力
概念車咋,唔一定會量產
好似係放出黎睇下市場反應
如果係好好先會生產
但雙肛真係屌唔落
賣既係信仰啊
2個R就有信仰
一雞幾味可能有出路,再配合價錢定位07至09之間
CB650系即係Hornet600 後繼車,成9十幾匹,喺香港,FZ6/Z750 收左皮,對手得返GSXS750
講馬力性能,堆兩缸650街車行埋一邊啦
人地gsx用冰寶鮑,價錢又進取,CB650得唔得先
咁又冇得咁講既
拎雙肛同四肛比
唔通話細車入面CB世伯最強咩
雙缸都唔係致命傷...代理先係
香港係咪仲係牙淋代理?
玩得750,點解唔直上公升⋯⋯
又來
GSXS1000先係Brembo, S750都係配日清鮑魚; 單睇性能CB650又唔係好突出,康打嘅光環又值幾錢? 香港地市場細,選擇唔多同埋貴
你啱,但8.2萬Honda做唔做到都成問題
見你用CB650直四同ninja650直二比,以為你用中量級c.c. 黎做定位。。。
4十零匹嘅街車仔就算啦,無乜好比
750重可以扭盡啲,1000真係1波2波行晒 ,其實800-900街車係比較適合香港路況
有衫著接近100匹又有ABS, TCS,起碼同MT09同價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞