[26]繼續電單車經驗交流 (22)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
本身無呀,因為見學牌多限制🚫
我每次打至少跌一次車
百貨應百客
我次次搵canon 都唔覆 要搵女車友去book 先book 到
Hypermotard 950
接近返初代個design
條喉
咁....
換fairing 有冇其他推薦車房
伸手伸到咁
下列是已劃定為快速公路的道路,尚有其他快速公路尚待興建。

A. 沙田路 (獅子山隧道公路至大埔公路沙田段)
B. 吐露港公路 (大埔公路沙田段至林錦公路交匯處)
C. 粉嶺公路 (吐露港公路至新田交匯處)
D. 新田公路 (新田交匯處至青山公路潭尾段)
E. 元朗公路 (十八鄉交匯處至藍地交匯處)
F. 屯門公路及荃灣路 (皇珠路至葵涌道)
G. 大埔公路沙田段 (火炭路至吐露港公路)
H. 沙田圍路 (天橋及大老山公路,沙田路至吐露港公路)
I. 觀塘繞道
J. 港島東區走廊
K. 北大嶼山公路 ( 青嶼幹線收費廣場至東涌東交匯處 )
L. 青嶼幹線 (青衣西北交匯處至青嶼幹線收費廣場)
M. 青葵公路 ( 西九龍公路至長青隧道 )
N. 長青公路 (長青隧道至青衣西北交匯處)
O. 青朗公路 (青衣西北交匯處至新田公路)
一陣上強制啦
邊度上
觀駕,依家中場休息
考試前一定要補鐘mark車,啲車好多暗病

最大問題練車冇師傅帶 行錯冇人知
我考其他車都係唔係100%記得條路
好驚
其實youtube好多電單車路線片
觀駕阿sir話有人公主道入紅隧去左港島
考沙駕就唔驚 你入錯線 46嘅師傳都會提你
今日終於係元駕搵關sir book左深進訓練同埋模擬考試
深進個兩個鐘講咩?同埋想問考線透視係咪坐46行路線,咁洗唔洗帶頭盔去
新手想問句
強制轉d灣可唔可以唔拉前break 踩後break拖慢
相認
巴打啱啱上完?
唔係不嬲都踩後break嫁咩?
我不嬲唔踩break
有冇人用二波打八字
冇一波咁chock
但師傅唔比
拖慢用尾brake, 但減速停車一定用埋頭brake, 做下樣都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞