[26]繼續電單車經驗交流 (22)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下渣開既巴打平時會唔會戴咩Gear? 我見普遍都靜係手套頭盔仲要half face
其實香港係咪唔使戴咁多因為炒親一定大鍋野? 定純粹懶或者太熱
你係香駕果3間之一學?
上左深進未?
如果未我建議唔好自練8字住
冇人睇過你有咩問題既話點練都係錯
手套,full face
防禦性駕駛勝過一切
諗定前後左右d仆街黎緊十秒會點揸
留名學嘢
想問各位 學強制試 3堂 同 考強制試 個一日 相距日子遠唔遠
但學院排 學強制試3堂 係11月 而考強制 就下年1月 建唔建議補堂?
我建議你12月中上晒3堂
覺得技術未夠可以補堂上堂
技術夠但唔熟就補鐘
有冇人知點換大架?要吊起部車?
另外邊度買到迫力皮尾鼓?125至250cc用咩牌子好?
我臨出灣已經比油 我訓住彎咁轉
LM
即係同學院講 改期到12中上3堂?
因為一開始無預佢 隔成個月先考
香駕?上網改
我強制試 第一堂 11月17, 12月17就考,點解你排到咁後?
我都係臨出灣已經比油去,入彎偷多少少位,不過我見d啊叔出嗮灣先比大油去都著到燈
無所謂,睇你自己進度啦,我個陣六月頭考,四月中已經上嗮強制,之後五月中下旬先自己練翻兩堂
扭大d油要俾大d brake
好易前後brake唔平衡就會落右腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞