[26]繼續電單車經驗交流 (22)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我出左125,但係揸法都唔一樣,唯有適應啦
第一次出個陣最快45 就算牌70都係45
而家…
12月中下旬
而家點
如果今日強制但唔舒服番唔到想改堂洗唔洗比錢?
發夢揸到96
其實50好慢
拎完車番屋企果程 本身都唔係highway所以我都係50
發夢第一次出車係去龍鼓灘練車 番黎果陣上錯禁學路 但又冇乜車大直路咪扭囉
邊條路
26都係
搵左路番歸未
邊間學車可以有位泊車?
青山下路,過左下面轉車站個條大直路,夜媽媽冇車咪扭
msx行到96咁快 極速幾多?
冇試過極速,96個陣扭油筒都未扭盡
Top speed應該有105左右,改左唔知
我都想試下我mt03極速
有冇巴打教下我點一手泊骨位 新牌仔出親街都要係骨位前面舞幾十次先入到個位 有d路冇車就話唔阻人 見d ching 好易入到
有冇去油塘安定睇過?
https://www.vetexmotor.co/givi-case
點解要一手? 一手其實係人都得 唔介意泊得唔靚 撞到其他車就得
我想講係點預好個位 易入d 唔洗出出入入咁多轉先入到個骨位姐
你真係要克服訓灣 遲下合格左自己揸點都會訓
當然唔係叫你好似gp咁訓
一開始試下印住尾brake過先啦
係碼叫打直架車冇咁驚
但係要睇住灣心死火
你feel到震過貓王個時補少少油
同埋有D人會因為右手係揸油門轉右灣會唔係咁順
轉灣最好唔好隻手打晒直
咁樣D力隻手會硬食晒揸耐左會好攰

所以都要慢慢黎
慢慢打8字拎過信心先
再訓少少灣打8字
再唔係行下街搵D灣位訓下 感受下道力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞