[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
咁關乜工人事 如果你講清重點大把人support 你
有咁既條件
我寧願做弱智仲開心過做窮撚
捱到成隻狗咁都做唔到你條仔既生活
你仲厭三厭四
其實d 港女咪一撚樣咁懶係屋企
想了解下而家d年輕人點睇
唔同立場有咩睇法

細佬話而家個個後生都係咁
叫我快d搵返個工人俾佢 原來係真

而家d後生點解會咁
問下工人姐姐收開幾錢一個月
你去頂佢個位...
頂唔到!佢除左識自己食飯同去廁所之外
乜都要人服侍

佢扑野都係妳郁晒?
關後生乜事

物以類聚啫
痴線
好廢嘅男人。。。
一開始照實講係自己細佬就得但係係要作故仔出黎又扮女朋友又話畀佢屌過
講左連登係仇女撚充斥嘅地方仲想上黎搵認同
從一開始就大話連篇而家作唔到落去就又想作係兩姐弟?收撚皮啦
又假膠 間屋嘅圖都無張 點討論
我都諗唔明點解唔一開始講係細佬。
有錢就可以做癈人? 連登仔咩事
各位連登大哥大姐係咪分唔到咩叫屋企有錢同自己有錢?

我屋企叫小康之家但爸爸教我投資
要求我靠自己去買樓自己供唔會幫我 話係我自己既人生責任 女仔都咁教點解反而男人
你地會覺得無問題?
我男朋友不勞而獲得到層新樓 之後返份廢工做個廢人 就因為屋企有d錢 連累兩老都理所當然?

香港地要出人頭地的確好難 至少你努力左先啦?
我男朋友已經叫出身好好 唔係窮人生仔正仆街

點解都會覺得佢咁廢無問題?
有無諗過自己父母會好辛苦?

每個人都有自己想過既生活
佢選擇左輕鬆
點解你要逼人地揀你自己條路 逼人去行條辛苦既路
頂唔順咪放手囉

你男友肯洗碗已經好過唔少窮又唔肯洗碗既人
只不過無經驗 你可以俾時間佢去學
佢肯去做 就算佢無左工人姐姐自己都會學識獨立
其實係樓主將d 窮撚生活態度投射落自己男人度
有錢又好、冇錢又好
有獨立自理能力都係做人嘅基本
有錢都要分手點解仲會係雞我睇唔透
你地仲咁認真對個假膠post
有樓
好簡單
你老母食親飯都係咁夾送入你碗
咁代唔代表你無夾送食既能力
肯定同工人姐姐每晚瘋狂
工人姐姐就爽啦
Ching 你要呀?
你都識話係小康之家,要求靠自己去買樓好正常,唔通按自己層樓畀你買咩?只係包裝得好聽啲啫。有錢仔一架車都幾百萬,唔通又話佢哋唔靠自己
不過你男朋友又真係幾廢,我有個朋友又係好似你男朋友咁中學就冇讀返HEA工,不過佢自己有層樓收租加自己住緊一層二千萬嘅屋有靚車,照顧到自己日常生活,但係思想好蠢有陣時溝通唔到,純粹因為玩車先同佢熟,我成日都覺得佢咁樣邊有女仔想同佢一世,完全唔可靠,更何況你條仔都唔算有錢,明你嘅顧慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞