[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
工係佢老婆 你係二奶
咁究竟男朋友有錢定冇錢
兩個男人搞係差咁d hormone嘅
叫佢係隔離捽碟囉
點解咁多人覺得有錢大哂
唔通個工人真係要照顧條仔一世咩
係咪去旅行嗰陣都要帶埋個工人?
笑死
樓主一係令你男朋友改下一係成全佢同工人
不過好心你地班連登仔醒下啦有錢嗰個唔係你哋
臭西港女 扮撚哂野
你會唔撚知你男友乜家底?
公屋同豪宅既人生活水平 消費能力
同興趣都好唔同啦
扮乜撚野唔知男友有錢有工人呀
睇到呢度反而覺得樓主唔係臭雞貪條仔啲錢
會諗埋對方同埋對下一代既教育
其實你咁撚唔滿意咪分手囉
又唔捨得放個筍盤走
又要係到嘈
丟架
樓主幾歲
做緊咩職業
條仔咁廢你都同佢一齊
即係臭雞啦
認真?你真係覺得係筍盤?
因為我有一班比較窮嘅女仔朋友都覺得佢係筍盤
叫我千祈唔好放佢走

但我覺得佢父母咁老仲要養佢好慘
當佢兩老退左休我幻想到會變左我養佢同工人
如果生埋仔我咪做到仆街?
屌 我真係好撚有同感
我男朋友自己都算係揾到食
但佢自己生活自理真係好有問題
佢自己一個人住 唔算話好整潔
但都算係有個樣
佢同我一齊住咗大半年有多
乜7都係我做 我放工返到屋企
一大桶衫未洗 一大機衫未晒
仲要掃地抹地剷屎
佢做一兩日就話好攰
屌我做撚咗半年 做佢女朋友好似做佢呀媽咁 凑仔呀我屌 我拍拖想有個男朋友分擔下 而家咁拍拖拍黎把撚呀
我一開始做 希望佢會見到我辛苦都幫手
但佢冇!! 到我真係堅持唔到 唔再做時 又屌9我個時做到而家做唔到 話我扮晒嘢咁
我真係頂唔撚緊 本來一心想兩個人一齊慳錢 屌
佢都唔撚付出 我仲為佢諗黎托柒
真心 放過自己 呢啲人係你生命中只會係負累
他朝有一日 如果佢老豆老母冧咗 你就得到一個乜7都唔識 仲旨意你養嘅“男朋友”
男人好多都係咁
點解你好似好出奇
特別係細個有工人/阿媽照顧開既
講咁多做乜柒姐
我地咪叫左你分手囉
你又唔理,繼續無限loop
屌 我真係好撚有同感
我男朋友自己都算係揾到食
但佢自己生活自理真係好有問題
佢自己一個人住 唔算話好整潔
但都算係有個樣
佢同我一齊住咗大半年有多
乜7都係我做 我放工返到屋企
一大桶衫未洗 一大機衫未晒
仲要掃地抹地剷屎
佢做一兩日就話好攰
屌我做撚咗半年 做佢女朋友好似做佢呀媽咁 凑仔呀我屌 我拍拖想有個男朋友分擔下 而家咁拍拖拍黎把撚呀
我一開始做 希望佢會見到我辛苦都幫手
但佢冇!! 到我真係堅持唔到 唔再做時 又屌9我個時做到而家做唔到 話我扮晒嘢咁
我真係頂唔撚緊 本來一心想兩個人一齊慳錢 屌
佢都唔撚付出 我仲為佢諗黎托柒

點解你仲頂緊 兼職做埋工人?冇糧岀仲要俾人屌同屌你唔做家務?
接受到就一齊,接受唔到就分手,好撚簡單
喺一個充滿仇富、仇女、基佬、偏激人士嘅兒登你覺得可以聽到咩精闢嘅分析?
就係佢生活水平同消費能都成個窮人咁
食飯又aa 點估到有d咁兜痞既有錢仔
真, 地方姐姐需要性愛
我呢排真係嘈交嘈都心灰 直接咁挑明黎講 佢話我請工人 咁係咪可以唔駛再嘈 救命 佢呢啲咩邏輯
我都算 說好的工人姐姐呢
你唔問下誠哥點解唔自己煮公仔麵?
你條仔唔係唔識 係懶得做姐 有工人做哂駛乜自己做
然後繼續一齊冇分手嘅話講黎托柒?
介意
我愛佢嘛屌 你估我控制到?
叫佢改下進修自己又話辛苦 我仲辛苦呀!

之前成日黎我屋企過夜
有日叫佢幫手洗碗佢夠膽死撚支藍威寶黎洗
係咪想一齊自殺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞