[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
既然你想要既野,佢身上搵唔到。
趁早分手,無謂灑時間
一個人既生活習慣無咁易改變
真心 如果感情唔係真係咁深厚 盡早抽身 你一個會識會想向上 對自己有要求嘅女仔 一定會揾到更好
唔似我咁 身邊所有人同理智都叫我分 但仲好鐘意 有乜計
清水灣半島好平炸
點解我咁窮
咁愛咪唔好喺度講經囉,人地兄弟姐妹都頂唔撚順你係要盅個頭埋去,怪邊個?
有次真係想同佢分手嫁啦
點知無意中見到佢哥哥個whatsapp屌9佢搞到父母唔敢退休 驚無錢俾佢

我又唔忍心由佢自己一個
唔通真係由佢窮死喺個豪宅?
你都憨鳩 呢個世界咁易話一就一 話二就二 Donald Trump 神撚早一個導彈車撚咗去中東啦
佢搵12k但幾層樓收緊租呢, on99, 你地生佐少朋友, 都係請工人照顧架啦, 唔通你去洗廁所, 拖地, 之後去煮飯咩

好多人為兩餐煩緊, 屌你老母, 你知唔知你未來老爺奶奶死佐會留幾多錢俾你呀?

收股息都夠過活啦, 唔like咪飛佐佢囉,嘈乜9
係啊咁撚偉大攬住件垃圾自己慢慢當寶啦
費撚時叫你放件垃圾出黎害人啊
你d死窮撚未用過工人, 你唔明架喇
賤骨頭
有錢仔有人服侍都要屌
麻撚煩
佢有工人下半世凑埋你都得啦
見到你咁講真係覺得好窮
佢屋企係有d錢唔撚係李嘉誠咁撚有錢
如果李嘉誠有個咁廢既仔你估俾唔俾香港人笑?
有冇同你身邊嘅人講返同一句嘢呀?包保佢地唔會再勸你地分手,只會祝福你地白頭到老添啊
水電媒差餉工人費管理費邊個俾
12000唔夠wo
請工人仲要自己洗底褲咁樣請黎做咩
如果層樓斷供
拎住每個月12000蚊
扣埋管理費差餉etc其實一個人慳d都夠使,唔好生仔就ok
同埋冇得去旅行囉
你接受到既話其實冇問題
差在你「想對住鍾意既人」定「過你想過既生活」
如果你覺得飛左佢肯定可以why not both既你都唔會猶豫上黎問
窮又嫌
有錢又屌人無上進要靠人養
唔好請工人,樓豬自己做返
飛佐佢啦 , 你唔好害人啦, 你走啦
關偉唔偉大乜撚嘢事 你個腦裝屎? 樓主同我有相同問題 咪一齊圍爐呻下 咁都唔撚得? 咁易解決到就解決咗啦 駛撚上黎呻?
你咁撚鐘意人地認同你發表嘅理論 你唔好去做弗洛伊德? 唔認同唔撚得? 饣學雞 係時候要做功課返學啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞