[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
有錢我掉左500蚊用一千蚊叫個細路幫我執都得啦 吹咩
正宗窮人思想 睇你個款都係等廉航1蚊機票去旅行個d 你放過條仔啦
唔係話佢無問題, 佢係咁架喇, 你d女人唔好成日想改變人, 變唔到架

明唔明呀, 變唔到架

你真係奪命梵音到呢

一係飛佐佢, 唔好煩, 叫你飛又唔飛,
又係度嘈嘈嘈, 嘈夠未呀, 接受唔到佢咪飛佐佢囉, 唔好浪費自己青春啦
叫佢請個男工人當司機
幫手出下火都要啦
唔係唔識做, 係請佐工人, 有d野就唔洗做, 唔等於佢去旅行唔識自己搵衫去沖涼
條友廢又唔係而家先廢,廢左28年父母都知佢地縱到個仔只要自己退休個仔就死硬,幾個阿哥家姐都頂唔順講明唔會照顧佢,佢自己都可以當冇嘢一啲都唔擔心,你有咩信心可以改變佢?你頂唔順就分手,有心理準備要由頭到腳照顧佢一世咪繼續,有咩咁複雜?你講到自己好愛佢唔柅同佢分咪做定心理準備做埋佢阿媽囉,又或者而家開始祈求下個天畀個奇蹟你,有一日佢突然由一件人型垃圾變成個人囉
樓主唔好妄想同啲兒登仔講道理
基本上啲兒登仔同啲女權撚一樣 講起女人/錢銀野就會triggered 總之女人對男人有咩意見都係一定係貪錢臭雞
哈哈 笑死我了
臭閪一個

又要嘈又要比人屌
佢有錢你先繼續係佢身邊姐...
想知你男朋友當初點媾你
仇女撚呢度兒登大把,但客觀畀意見佢佢都唔會聽,因為佢只想搵人呻唔係想解決問題,有人提出解決辦法就無視/我仲好愛佢,甚至好似上面另一件咁潑婦罵街發脾氣
我諗絲打係認真生活個type
咁係佢角度 佢男朋友又真係同廢人無分別
心灰意冷 拎左半日假上佢屋企執野走
分手信都寫埋

同一個人一齊係想1+1=2 唔係2+0=0
好傷心 我個心好撚痛
on9 係咪呢個世界所有野都一刀切就搞撚掂呀
冇普選?移民囉 嘈乜撚
唔開心?去死唔好做人囉 嘈乜撚

心態成撚個廢中咁
仲有依家討論區唔討論得架咩?

阿 仲有
唔撚鋸唔撚好上連登囉 嘈乜撚 ?
嗰日我喺街仆街行唔到坐喺路邊喊
得佢見到我而過黎關心我仲送我去醫院

之後又關心我好返未 心地好善良
可惜佢既廢已經玩殘左我身心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞