[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
有錢唔俾請工人要佢自己做哂
認真有咩問題
利申有三個工人 其中兩個選過菲律賓小姐 屌左
真心認真 mode:
其實樓主從來有無同你條仔講過佢有咩問題....
人人都有盲點
如果一個人由懂性已經係咁生活梗
自然唔會覺得自己有咩問題
如果你已經同佢講過
佢又知、又覺得無嘢
咁真係勉強無幸福....
請個工人黎緊係幫我洗底褲啦
唔通我幫個工人洗咩
依D叫ON9 定無腦 呷個工人醋
你自卑?
咩叫所有女人都係G 就係樓主呢d人做成
你呢啲女人真係好撚煩 好撚on9 有錢唔係大撚曬啊 但係冇錢係乜撚都唔得 俾你揀你會要一個冇錢但係有上進心嘅窮撚啊?收皮啦臭閪
一句到尾唔分手咪幫人老豆老母執手尾教仔/湊仔囉,上黎開post係想呻定晒命自己知啦,有咩好討論?
有錢又屌廢
冇錢又屌窮

飛左你算啦咁多要求
老老實實其實請得工人唔通真係拎黎擺
錢我夠有啦 中意佢個人嘛
咁你又唔怪得佢, 佢一直都係咁長大
如果你真係想訓練佢識自理, 呢個時候唔係屌佢而係留係佢身邊幫佢
咁咪已經冇問題
點解仲開post?
講到尾係你睇唔起佢啫

既然係咁落去兩個都會好辛苦

分手啦
難聽啲講人地屋企大把錢
佢唔怕無左你 無左你佢大把方法搵女

講得太好
突發

上到佢屋企佢工人姐姐話男朋友媽咪返左黎!
打完招呼 叫我陪佢傾下計而家入左廚房沖茶!

工人姐姐岩岩落左去放狗!好緊張!
你係愛佢間屋同d錢,唔係愛個廢柴,如果佢係住公屋同番份文員仔又冇自理能力呢
父幹
有錢人咁生活有問題? 我地窮人理解唔到係正常

你都係貪佢啲錢姐
咩自理?人地有工人咪工人洗底褲,校定水沖涼,有咩問題?佢要工人幫佢沖涼、餵佢食飯咩?

定其實你想個工人咩都唔使做,係閒時你男友想扑野,個工人被佢扑野就ok?
做專門人士咁辛苦 有錢做咩要出嚟捱? 浪費自己生命

工程師都叫精英?笑左
父母死左副身家派比佐敦站頭100個市民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞