[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
為左收集更多建議問朋友借左個ac黎開post

我男朋友d屋企人搬晒去加拿大
因為佢唔想去所以佢爸爸就買左層清水灣半島俾佢自住 又怕寂寞仲養左隻牧羊犬陪自己

睇到哩到你地一定覺得佢係個大筍盤又有父幹 正!
錯呀!屌你個閪!

佢只不過係個有父幹既廢柴喳!
返份普通文員仔 初初一齊以為佢住公屋自卑先唔想我上佢屋企 唔緊要!我等你衝破心理關口

原來唔係呀!因為佢個ex為左佢個工人同佢分手佢有陰影 唔想重蹈覆轍先唔俾我上去

係咪睇到黑人問號?一條麻甩佬同隻狗住請乜撚工人?哦~個工人請黎服待隻狗既 因為返工無時間

但我同你一齊咁耐都未見過你OT 忙乜撚?
後來我不停鼓勵佢 支持佢 終於我成功達陣
上到佢屋企一探究竟 睇下佢隻狗有幾撚巴閉要特登請個工人黎服待

上多幾次 我終於明白佢點解要請工人
因為隻狗係無生活自理能力 真係要人服侍 但嗰隻並唔係隻牧羊犬 而係我男朋友呀屌晒你地老母

大佬呀!你成28歲人底褲都要個工人洗埋?算!
有一次我同佢扑完野 以為工人去左放狗未返 著得條底褲諗住去廁所
嘩屌!個工人唔知幾撚時返左黎仲放定條毛巾同男朋友d衫褲喺廁所俾佢準備沖涼

我真係頂唔順啦屌!其實你自己照顧唔到隻狗學乜人養?你咁大個人都唔識照顧自己要請個工人全天候24小時服侍你?不過你都知醜同人講係請黎服侍隻狗

真係想訪問下你點樣長大成人 無左父幹你連生存都成問題啦下話?咁撚樣玩法?

本身諗住我頂佢工人個位 照顧佢咁咪唔洗多個女人咁尷尬 但我無諗過男朋友係弱智 自問照顧唔黎

真係寧願你窮d但似返個正常成年人
越上佢屋企就越覺得佢廢 有時佢工人仲似佢女朋友多過我 始終佢地一齊住左成5年 係呀!服侍左條廢柴5年啦!

雖然我好愛佢 但唔想下半世都要湊個弱智仔 又想二人世界 點算好
有無人會應我?
問下工人姐姐收開幾錢一個月
你去頂佢個位...
私家雞,港女,臭閪
有人照顧你男友,你負責洗錢,幾開心呀
傻啦, 工人姐姐仲要照顧埋佢性生活, 有時火緊上黎都要幫幫手, 你咪諗咁多啦
冇工人就你湊,你想你湊定工人湊定換個正常人過人世?
有錢請工人服侍有乜問題
頂唔到!佢除左識自己食飯同去廁所之外
乜都要人服侍
你係咪有精神病
我唔明拍拖點解想改變對方。唔鐘意咪分手囉。
咁你鍾意佢啲咩
咪當FULL TIME做你條仔既工人
但有得住靚樓扑野
幾好
佢老豆老母死左佢都好快跟住死
係咪無提過佢人工幾多?

佢搵緊12k一個月 所以我先以為佢住公屋
其實都唔關你事,就咁睇我覺得佢生活得好好,有狗有工人有屋住
假膠
佢個工人姐姐係tb姐姐係黎喎
有咩問題 人地有錢 洗乜自理姐 有人幫 老閪都唔做啦 你試下由細到大都好似佢咁既生活 你就算識做呀 都唔會自己做啦
咁其實係咪你驚個工人會愛上你?
講咁多 咪又係要比人屌
你又岩~但我無諗過喺街咁正常既人
返到屋企會變智障人士

唔係女人落左妝唔同樣咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞