[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
屌你班死港女真係好撚柒閪煩,都話唔比你上㗎啦,你係都要上去,上到去重要嫌棄人,佢就係驚你班港女會有咁嘅反應,所以一開頭先唔願意比你上去。
港女
樓主妳睇佢咁樣屌柒妳
就知其實呢度好多連登仔係蠢撚過樓主
一係就無睇清楚樓主寫乜野
標題同內文不符 負皮

同咩居 打份工啫
男人老狗四十歲都唔會自己洗底褲啦
除非無人洗

識行識走識扑野都話人弱智 想中出即飛咪講囉
睇你咁樣護航樓豬
就知其實呢度好多連登仔係厹
一係就無睇清楚屌樓豬既人寫乜野
屌樓主 d 野有一堆都合理呀
呢個 point 唔合理丫嘛
工人咩樣你咩樣先,有啲工人都好靚女又好技巧。學葉太話會勾引老闆
你岩
有咩合理可唔可以講講
我又真係唔係好搵到
1.工人做咩要自己離職?等你炒佢賠一個月走唔好?
2.本身已經知佢搵得少架啦點解無啦啦又嫌人搵得少?
3.有工人服侍唔代表佢冇工人果陣會搞唔掂,有工人使到盡唔代表冇自理能力

結論樓豬都係假膠多
2 我無講過野呀
3 你講得合理呀, 掉條仔出黎, 掉仔懶極都會開始頂硬上自動波自理架啦

我只係講 1
1 呢, 佢話未撚炒丫嘛, 你激動個乜春
我邊有激動
結果係你睇唔清楚人講咩
條友咁講係因為樓豬話個工人自己話要辭職
唔怕,九叔又唔係練馬師
單身男好似請唔到女傭架喎
屌你老母
依家啲港女真係好難服待
有錢又屌
冇錢又屌
你想點撚樣呀臭雞港女
估唔到個post仲有人留意
借ac俾我個朋友話我仲俾人鬧緊
唔希望再有人嗌交同鬧我臭雞上黎交代下

其實件事有一半真有一半係假既 對唔住呃左大家
佢並唔係我男朋友而係我親細佬
佢成日睇連登所以我先諗住開個post 等連登d人幫我屌醒佢 點知結果強差人意

佢廢就真既 得返我同細佬喺香港本身一齊住喺清水灣但我後來想有私人空間就自己買左樓搬走左細佬又有女朋友

屋企就得返工人姐姐同細佬同多多
本來都想唔要工人嫁啦我覺得唔需要但佢條廢柴死都唔肯 後來佢女朋友頂佢唔順同我講想分手派左帽俾細佬 除左抵死我無其他感覺 佢就喊到仆街
以為佢會因為咁改過唔做廢人點知佢話覺得無問題
我屌?你廢到女朋友唔要你都無問題?

工人姐姐就黎返菲律賓佢條撚屌問我請左新工人未
係咪食撚左屎定跌左個腦 我真係好嬲屌埋我老母寵左條廢柴敗家仔出黎

所以我決定會收返佢租 無錢俾就咪撚住
迫佢做返個正常人廢是佢老左要執紙皮 我地認真無閒錢再養個廢人拎去買股票都無咁晒錢

點知原來哩到既人真係覺得我細佬無問題
唔怪得佢咁中意上黎睇

呀廢柴細佬如果你睇到唔該你醒下
無錢交租你就同我瞓街 我唔係你老母唔會心軟
工人唔會再請 姐姐都偷偷地笑你廢 仲唔知醜
多多係隻狗都識揀主人跟我走 你呢?

你女朋友寧願跟個無家底既人呀好心你有d羞恥心
咪成日上連登啦睇到個腦壞撚晒

完!
唔信就算 個post我只需要一個人睇到
但哩到d人講既野全部都好on9
咩叫有工人洗咩自己做
希望你地將來唔會咁教仔 過來人話你知屋企幾有錢都唔會想容納一個廢人 有個咁既屋企人有排你地受 搵多多錢都唔夠
屋企幾有錢都唔會想容納一個廢人?
點會容納唔到
大把中產都可以唔洗個仔畀家用請工人
你屋企係咪咁?
見到個細佬咁on9我都唔撚想生仔
我細佬28歲啦老細 唔好你想有咁既生活就當無問題好撚憎d怪獸家長竉到d仔女on99咁

希望細佬咪撚結婚生仔累人
老豆老母死埋我睇佢都係輪公屋拎綜緩
我諗你講嗰d中產會唔洗個仔俾家用
但唔會搵個工人照顧一個成年男人囉
教育一個小朋友第一樣唔係教佢獨立做個有用既人而係教佢乜撚都唔洗做?

你係咪就係我細佬?
即係其實你覺得佢唔上進
係!4兄弟姐妹最廢就係佢!
成日癱大手板問屋企拎錢話屋企有錢洗乜做
不學無術 有個咁既細佬我都覺得醜
你呢啲窮人係唔會明,分手啦
你快啲比狗屌
教佢獨立係細個教
識獨立唔代表要獨立架喎
個個識獨立都要自己做晒d野工人請黎做乜
做人要靠交通工具好可悲系列
你其實係佢工人 個姐姐先係佢條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞