[絲打入]介唔介意男朋友同工人姐姐同居?

414 回覆
106 Like 1353 Dislike
如果佢搵返我想住喺我到
又係咪佢貪我層樓?
已經喺絕望邊緣上黎問
又係你地叫我分手 係咁岩佢媽媽返黎賣樓
你估係我打俾伯母叫佢賣左層樓?

點做都俾你地鬧 我已經好傷心嫁啦!
岩岩分手!你地俾d同情心好無
有錢仲要理你點睇
做人辛唔辛苦
想幼稚咪幼稚
想成熟米成熟
我有錢唔撚做日日9hea都叫生活態度啊
劉嗚偉果類型男仔應該岩樓主
有錢有父幹有車有樓有事業有社會名銜
點解要絕望我到而家都唔明
你識佢果陣已經知佢搵得少
純粹呷工人醋?
點解好似聞到d假膠味
tb先淫呀屌

通常tb都幾大波

有得屌又服侍咁好,溝你都係為左幫輕下個工人姐,唔好諗咁多啦
0/10
冇錢要有錢 有錢要上進 上進嘅時候唔知你又會唔會話佢唔抽時間陪你呢 講到尾無論對方係點 你都係會唔滿足 而且做人要上進只係你自己嘅諗法 唔好下下要人地同你一樣 世界唔係圍住你轉 有錢又上進嘅人係有 但未必揀你囉
伯母真係無晒錢啦 佢2個哥哥鬧左佢成年都唔忍心
但世伯身體唔好 要有返d錢旁身(佢地唔興俾家用)
所以世伯伯母真係無乜錢剩
個樓價又跌先咁急返黎套現
唔撚陪你玩

無厘頭工都唔返上條仔屋企已經離離奇奇, 仲要突然阿媽出現, 仲要3唔識7同你傾心事

點同你吹落去
以為你條仔食左工人姐姐
智障先會覺得10萬蚊係好多錢

點會所有私已錢得10萬呀, 窮人思想
唔係呷工人醋 係想佢無工人都生活到
兩個人加隻狗一齊生活 平平淡淡過二人世界

點知佢話無左個工人生存唔到
你咪個新工人囉
連佢父母都放棄佢咁有咩好可惜?定你想做聖母?
你點知佢冇工人生存唔到
有工人洗盡唔代表佢冇工人生存唔到
咁佢有冇照顧到你,拿得到主意?例如旅行,食飯咁?
佢吹到呢

工人斷約好難搵工, 你唔炒佢, 有糧出俾佢, 點會遲識, 等僱主炒魷魚, 補返一個月人工架, 樓主, 又話屋企有工人
就黎作到件人形垃圾個有絕症好down所以樓豬唔忍心而家離開佢,追埋落去先ok?
都話拎左假 男朋友喺到佢唔會肯分手
唔想拖拖拉拉先偷偷地

伯母唔係同我傾心事 有時對住陌生人反而更加容易講到自己既唔開心
佢媽媽喺男朋友屋企等佢返黎

又block尻一隻
已經陪佢玩佐成日喇

忍唔住串佢呀
所以咪話佢唔係有錢人
係你地一聽到佢有層樓屈佢係大有錢佬喳嘛
又話你老豆教到你好有責任感?

正常係, 返正, 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞