💳 信用卡討論區 (55) 貼link搵食過主 年費免問 大學生發問前睇#1 1001開post

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
再新啲既客就快
11號申請15號批16寄出左張卡
如果網上購物佔7成,係未揀bea titanium 回最多?
其實係點玩?
你用CV買app佢回8蚊比你
買咩app都得?
點睇citi clear個限時迎新 800+800
cv only?
舊客原則上唔洗
如果比現金有額外優惠,咁算唔算違反指引?
老板鍾意計你97折, 話新客優惠又得, 街坊優惠又得, 唔白紙黑字寫就得
批左張恆生VISA白金 原本迎新想拎個行李喼 點知話要全新客戶先得(有張ENJOY白金5年了)而家無撚左呢個迎新拎
而家再想申請張迎新送行李喼既卡 各巴打有咩好推介?
利申 有2張東亞 1張DBS BWM 1張大新one+ 1張hsbc白金 1張SCSC
想申請DBS COMPASS VISA
不過要12個內無DBS既卡(有BWM了)即係唔得
東亞又唔得
備註:
除另有註明外,迎新優惠適用於新客戶及現有客戶。新客戶指在新卡的批核過程中,沒有申請或並不持有、或在新卡的申請日期前12個月內未曾持有及/或沒有取消任何由本行發出的信用卡主卡(包括聯營卡及/或COMPASS VISA信用卡)的申請人。現有客戶指並非新客戶的申請人。

定係現有客戶都得呢??

個喼要新客户 現有客户得200 compass dollar
有無巴打有用開支付寶係出面買野?
手痕試一試發現次次都唔多順利,要好貼/郁黎郁去先成到
有無巴打有用開支付寶係出面買野?
手痕試一試發現次次都唔多順利,要好貼/郁黎郁去先成功到
你唔慣者
可以練下用手機掃QR code, 慢慢你就攞到掃個個距離同角度
可以點樣練
咪話手機掃QR code, 是但上網搵啲code黎掃囉
零售冇得玩 個商戶係你拎張卡出黎個陣已經會講明

食飯就可以玩無賴
野就食左喇 錢就冇帶係身
一係就收卡 一係就餐廳請我囉
(要有覺悟唔再幫襯)
渣打個apps好似冇乜用?
幾時截數睇唔到
幾多積分睇唔到
CR幾多睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞