[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Shampoo $160, anti-aging Moisturiser $170
洗面呢
平過官網咁多
官網真係好貴
$160
我覺得濕頭落效果好啲

試過幾隻clay pomade (激浪,coal mine & stickmore),濕頭落打底,吹乾後再加小小finishing,份量小啲之餘仲hold啲
一入冬
Fh 即刻好用返
其實點解
夏天用太立
而家乾燥左,發揮返原本效果
新味臭到
新味係指summer
我覺得隻bay rum好香
係新味定舊味?
難忍味個新紋身真係唔識欣賞
雙11買左lucky tiger 既aftershave tonic, 好想快d 到, 聽講好撚天然, 可唔可以搽埋袋底?
持平d 講,charles 哥係ok 既, 係d ig post 誇張左少少
lm
用客仔身份黎講最掛住係當年岩岩開果陣
果陣真係好中意J你地d post
好多post都係講啲九唔搭八野同埋日常生活
間唔中先出下新產品宣傳下
每次入黎都係追post睇下d 搞gag post

而家變成全連鎖商業化冇以前果種入黎買下髮油R下水吹果種feel
我可能會用另一個acc做呢啲野
因為依家公司acc真係好多唔同界別既人留意
唔可以亂咁黎
好撚鐘意 Prospectors gold rush同iron ore陣味
會唔會有d咩香水之類既產品
都明嘅 以前細細間ig shop冇人理
日日出埋晒啲鹹濕粗口Post或者用啲好搞笑形式介紹pomade 又咩好撚柒鳩硬hold咁
平時又po隻貓或者其他明星相抽下水
最搞笑係嗰陣tree根個優惠

但係而家規模發展咁大之後始終成間公司嘅名唔可以再亂咁出呢啲post
如果唔係一定俾人投訴死

但係希慎開咗無耐 荃灣又要應付新界人
我覺得你可以收咗觀塘佢
始終其他鋪已經入晒地舖或者商場
唯獨觀塘仲係工廠入面 不過觀塘大咁多可以攞黎做倉應付大量入貨
觀塘應該係個倉黎架 我估寄野都係果度出
Gary 短期內係咪唔會入odouds water based?
有咩要加第一頁?
Odouds standard pomade?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞