[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Mm blam 係咪hold 過 o’douds matte paste?
但matte paste就啞身d?
?邊間?
Gary 啲odoud咁快sold out
好撚癲喎
琴日見到 依加返公司想㩒已經冇曬
點睇blumann monarch matte paste
仲有冇其他新野上架? For秋季感謝祭?
感謝祭應該係咁上下
New price果啲都減得幾多
都係大路產品 可以睇睇
過黎尖沙咀搵我傾囉
想知邊到睇到呢句
又有花生食
寫到明狀態唔同 performance 的確冇變
而美國廠都係咁賣緊出緊呢啲貨 我依家仲要做呢個價
一早寫明晒 冇隱瞞
你唔鐘意咪唔好買 有人唔介意就買
咬我做乜
基本上佢post 既內容所有野都寫易推易洗非常hold 打定一份template 換個牌子搞掂
我之前係其他鋪正價買都係水水地
先唔理爸打講既野係岩定錯, 但叫人唔鍾意就唔好買真係好肉酸 自問都經常online 幫襯你, 我信你買既野係真材實料, 天氣轉以致狀況改變呢d 野都好平常
你唔鐘意佢個狀態咪唔好買...
遲下等廠出返正常版用正價買都得 有幾肉酸
如果我正價出/ 減價出呢批野又唔講有分別
佢收到貨再上黎屌我 我話冇野一切正常就肉酸姐
寫到明佢係唔同...
gary依家網店有無會員卡折扣?
Account 第一張單有9折
Sub email 有95折code
秋季果堆野冇折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞