[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
第一張單個discount 暫停左
依家得sub email 95折果個
之前gary冇賣,走左去旺角買
返到去就係水水地
問返店主仲話正常
我都係...
所以覺得人地係正常價賣水版,唔同你講
而家講到明水版賣平價,唔知點解要追擊
唉 我真係冇啲人咁好氣
你係都要話水版係垃圾 叫之前係出面正價買左果啲巴打情何以堪 再者 美國廠一直出緊呢啲貨 算啦.. 多謝你咁支持我耐 丫出面之前有間店好似話呢隻叫 水泥版
依家唔係話你有冇事先講明呀, 係屌你d 態度西, 你明唔撚明呀懵撚 得喇得喇, 唔鍾意就唔好買呀ma, 你態度好撚正確
第時如果開餐廳, d 客話野食有問題, 大家記住話: 唔鍾意咪唔好食lor
同一件貨,水水地

A店 正價賣,話你知係正常
B店 半價賣,話比你知水水地,但可以正常使用
唔啱食咪唔食
真係冇可能啱每一個人口味
咁我又覺得合理wor, 我信佢原裝正貨, 依家半價發售, 狀態有改變, 可以接受, 但d 態度真係不知所謂
岩呀 一樣米養百樣人
總之唔鍾意咪食
Problem Solved
玩扭曲意思
人地話寫到明水水地,唔鐘意呢樣野,可以唔買呢水貨
佢就話人,唔鐘意就唔好同佢買囉,態度西
慣了
又兜得幾靚wor 衰鬼
做店主既, 人地話件野有問題, 有意見, 有誤解, 有唔明既地方, 你解釋左就ok, 清者自清, 我亦信佢正貨, 唔駛講埋d "唔鍾意咪買" 既說話, 只顯得店主小家
有意見緊係要發表
唔係呀話, 依家扮委屈?
成件事抽離咁睇 如果店主唔做promote 唔出聲話水泥 唔會搞咁多野出黎

其實好諷刺
有朝一日你做管理你就會明
其實句野有咩問題
定香港文化之中連小店都要好撚恭敬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞