[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
如果淨係matte paste 呢
要2scoop先穩陣 同埋最好打返底 第一scoop造型 第二scoop係整齊毛毛位同梳散佢 我試過都可以大約定到10個鐘 都會塌少少頂 整體都唔會去到變形
巴打用咩黎打底
豬水 其實落多少少 肯慢慢卷住吹唔好心急鳩黎 好少gel得柒
入咗豬水 (由blumaan original 轉會)
Whiskey 味骨仔 (想儲盒 同埋自己鍾意whiskey味 但驚聞嗰啲唔鍾意 )
加埋把$40叉梳 (咁平入多把 )
冇留意到本地嘢$60 如果唔係入手埋
有冇人入左骨仔泥?分享下

成日講既豬水就係呢支?
其實落完豬水吹頭打底所謂唔會GEL頭柒係咪即係GEL完唔會有幾條頭髮鬆開同會更加令身?
會唔會好乾?
用返paste打底?
今日入左豬水odouds matte paste 港野加地梳
琴日又係鳩巴到入左beer based clay
未用過Odouds matte paste, 師兄用完分享下
我近期愛上左用Arcadian matte paste🤩

有冇人用過dapper dan matte paste 黎post style
本市冇2oz 體驗價係2oz 版
門市賣緊4oz
姐係網店only?
有無睇第一頁?
啞色囉 乾就唔係淨係關髮油事 你髮質差 用乜都乾架
咪打返好個底 成個型唔會柒得去邊
明哂,唔好意思冇爬文問埋D小學雞野
今日玩clk pomade 仍然0反感 最撚好用嘅pomade
買完之黎send emAil黎話唔撚要呀 唔好比我 咁就得
收到
我為因此而收到你果隻uppercut 既巴打多謝你
打左係備註
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞