[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
自己試啦仆街 綠江都有人話fresh啦 搽左右手 左右耳後 少少心口
有咩牌子好入手
Clk個堆先 然後可以睇正路大牌子
下次去索下先
Oil based la
唔該巴打
mm balm 做pre
monarch同屎冇分別
btw頭髮長係幾長?
我長過嘴先咁樣用mom
陰可以過眼眉同頭頂側邊都開始厚既長度
我純粹都GEL完有類似何廣沛呢種層次就夠
Monarch評價有人話好好用有人話好垃圾
我自己覺得整呢啲冇問題 因為你係想要輕盈感
可唔可以介紹多d佢隻spray? 同sidekick zero差唔多?定係似bona fide spray咁好似噴咗膠水?
gary

佢支Spray 冇酒精成分 可以輕鬆做到個pre-style,但有少少kick, 個人幾鐘意佢個包裝設計
Odouds also light
如果odouds應該texture會出啲
Monarch 好心搵Gordon Hayward 代言
去到過眼眉同頭頂側邊都開始厚既長度
我純粹GEL完有類似何廣沛呢種層次就夠
Monarch評價有人話好好用有人話好垃圾
我自己覺得整呢啲冇問題 因為你係想要輕盈感
Odouds also light
如果odouds應該texture會出啲

冇錯就係想要個種輕盈感
咁巴打覺得Styling Treatment定Matte Paste GEL落會比較有輕盈感
有呀 yes ar
Matte paste
Tb間嘢8折
Gary,
請問您最近ig動態剪髮片中,用乜 product?
無論師傅點彈點㩒,都會回復彈性。
Fh一啲都唔好洗
唔介意clay pomade mm la
gary今年雙11有冇promotion?
我覺得好洗喎 水洗都甩九成
同陣味好撚臭 中藥味咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞