[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想問你地係咪唔興用spray定型?因為會再梳番?
咁你地把梳咪整到好痴lup lup
新手用開髮泥+spray 想試下strong hold啲嘅有無好介紹
用過骨仔俾人話陣味似南亞就放左係到
唔會,唔鍾意用完spray個頭硬到變頭盔咁同埋搞到d頭髮好乾。

Gel-based嘅話最hold應該係江獸/19Fifties/Uppercut Deluxe
UWB就Blackship/Firshhand
Oil-based就Goon Grease/粉紅豬

其實用得gel-based以外嘅髮油一般都要間中restyle下,用uwb同ob嘅髮油好難會好似spray或gel咁hold到實一實
麻煩巴打詳盡解釋
Hi 鐳射眼巴打
扮住工say hi
講講下又真係幾似南亞
Gary可唔可以講多d骨仔泥
南亞就南亞,唔理人點講,骨仔陣味真係幾好聞

唔知隻whiskey 味點
用番梘洗oil based好方便
雖然洗到頭髮好乾不過用返護髮素都ok
一摔就甩?
想試butter grease
但好怕好甜

放fh summer pomade
$80

留tg 約時間地點交收
Laurie super shine隻味好唔好聞🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
想用黎蓋住fh陣味
無位放要清咁d

1) Flagship Blackship, 全新, $125
2) Grim Grease Clay Pomade, 70%, $75
3) Shear Revival x Flagship Belafonte, 80%, $80
4) Nostalgic Oil based Medium Hold, 90%, $80
5) Layrite Cement Clay, 40%, $40

買兩罐以上每罐平$10,可交換Gray Ghost/Glory Tale,有興tg https://t.me/BendingUnit

mm隻clay cleanser終於出左 用泥洗頭
有冇巴打會試
買咗mm chrome
發覺原來真係比balm遜色
用耐d先,有鬼佬user開頭都咁覺得,之後又唔同諗法
我自己就一定係chrome
我覺得太貼服
Chrome 好力水好多
識用既話chrome一定好好多 我覺得用法試要掌握下
有冇人中意用tonic
係咪令d笠d 岩貼服既slick back?
chrome 都整到volume架喎
等到頸都長

用左兩日FH開始頂唔順隻味,唔用就咁聞覺得冇乜野,上左頭一陣個陣味變左中藥就好難頂
搞唔掂呢兩日啲閪風
swb 完全冇難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞