【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
星際1樓賣$210呀
呢個係抵玩嘅
不過我諗住買佢新出有埋無線充電嗰隻
舊電應該同呢款一樣掛
有pd?
有, 應該同你講嗰隻一樣
只係多咗個無線係頂
同貴d
https://www.price.com.hk/product.php?p=347021
紫米
不過我用pd多
我都覺得自己應該用pd多
買新當多個選擇
Tp link
原來我睇左可以無線嗰隻
唔怪得個價差咁遠
日本三菱電機子公司 把炮嘢啊 在大陸製
自己用緊 用新macbook85w火牛叉電用到盡個PD
啱啱比較咗2款

電池類型 : Li-Polymer鋰聚合物電池
電池容量 : 10000mAh
體積:63(W) x 122(H) x 14(D)毫米
重量:188g
USB-A輸出:DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A 最高*
Type-C輸出:DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A 最高*
配件:純銅Type-C充電傳輸線 (20cm) 一條

電池類型 : Li-Polymer鋰聚合物電池
電池容量 : 10000mAh
體積:72(W) x 142(H) x 15.5(D)毫米
重量:219g
USB-A QC輸出:DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A 最高*
Type-C PD輸出:DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A 最高*
Qi輸出:10W最高
配件:純銅Type-C充電傳輸線一條

除咗大dd,重dd
多個無線
個spec係一樣
貴一舊到買個無線
消委會託獨立實驗所,選取了30款坊間外置充電器(俗稱「尿袋」),參考國際標準進行長期擺放後的電能保存測試、100次充電耐用測試。現時不少用戶會預先把外置充電器充滿電,以備不時之需,惟儲存在外置充電器的電能其實會隨時間而自然流失。消委會的測試結果顯示,經長時間擺放後,所有樣本的可輸出電能在閒置28天後都減少了,下跌幅度由0.14%至13.14%,當中「Maxtron」及「Verbatim」的電能流失超過10%,只獲3點評分(5點為滿分)。
講真買得尿袋就唔會長時間擺放啦
無電咪再差返攞
之前係studio a 買macbook
送左個verbatim既尿袋
好好用
唔係
得6000mah
verbatim果隻好似幾好
算大牌子嗡得出名 有qc3.0+pd
唔係無線果隻都係兩舊頭
xp20000 副作用 超貴(~$800)
日本三菱
mophie 電殼
終於都買咗
原價$329
做緊優惠賣$294
現金價再減到$286
比原版貴多少少玩埋無線叉電
會唔會又重又大舊
邊到買
邊到買 THX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞