【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
淘左紫米高配版,差電好撚快
補圖
大眾聖誕優惠呀
不過係5w嗰款
終於收到貨
用咗幾日so far so good
唯一問題係舊尿袋短過部Xs
要放正喺部Xs後面中間位(機身側面2條antenna band中間)
先會align到線圈叉到電
求link
美軍
有冇實充3000到4000左右既尿袋推薦?
full charge一次iPhone大機就夠,10000太多

類似呢D薄薄地既,但呢個得2200mAh唔多夠
細唔細部
小米 5000mah
其實 有pd 有qc3 有qi wireless 係咪Verbatim PD2.0+QC3.0 Qi 最好?

講緊好似$248 又唔貴?
Anker>Verbatim>>>>>>>>>Xpower
Anker 電最耐用
Verbatim電流失比較快
Xpower爆炸過嘅
Anker 主打歐美市場,QC做得好過其他大牌子
反而差唔多樣嘅aukey 就差好遠
紫米真心抵屌
樓上話唔用小米紫米果啲
知唔知其實Anker都係大陸嘢
乜Q都係Made in China啦
但係QC standard唔同啊ma
Anker出新貨都係供美國先

利申:我自己用既尿袋同充電器組合係
小米高配+Anker charger+Anker powerline+綠聯charger
有無尿袋可以叉新macbook pro 15吋
但又唔好太貴
我同意anker係好嘢嚟,北美好多人用
但更同意樓上爸打講,與其用埋啲幾舊水濕尻牌子唔知邊度出嘅,不如用返小米紫米好過,有錢嘅就用anker.
小米10400版用左4年
請問紫米高配10000 同 20000 係咪差在容量分別

考慮緊買邊隻

仆街啦 冇睇依個post就買左xpower既PB20S
希望唔死得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞