【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
巴打,終於到咗 真係好輕,又充得快,又有得顯示,差在未有usb c to lighting線
用緊PD線,都係百幾蚊
之後諗住會買,但有用PD同無用PD充有咩分別?
分別就係:
叉到macbook 定叉唔到macbook,
叉ipad pro 2018, switch 快定慢
用type c to lighting 叉 iphone8或打後既型號快定慢
想要有wireless 叉smart watch, 係咪得verbatim 係好?
verbatim又唔係好貴, 唔洗諗咁多, 去馬啦
我都用緊 又有得type c in
BricksPower 無線充電磚
緊係清貨啦,要出薄版10000mah
有對比之下邊個仲會買用18650既厚身尿袋
btw 上面位巴打都買咗嗰條線大推
兩邊都係雙面

不過我嗰條係淘寶貨冇牌子, 但係我實測係完美支持qc 3.0
你條綫都幾難靚仔

個橙色套包埋㗎?
個橙色套係小米既矽膠套
以前買一代送既,依家好似無得送,要另外買
不過外形尺寸無變,一代既套
用落依家隻10000 QC3.0 高配版都好洗好用
係連登仔都知連登狂屌xpower
你條五毛係唔係都話兒登仔,係咁踩我地有咩居心
XPower CS 有啲清貨items
買咗個全新有盒Anker A1310 雙向QC2.0 10000mah $100

之前行黃金都見到有個MOMAX iPower Go Slim 10000 mah 做緊$99

認真答你 如果唔使pd 就小米普通版10000
如果要pd就MOMAX iPower Minimal PD/Verbatim 10000mah PD2.0 QC3.0
如果要埋無線就Momax Q.Power 3 10000 mah
Verbatim 隻無線10000 PD QC 買過,QC3.0 個辨認有啲bug,唔建議
想問Omni 13/20 入面個HVDC作用係咩呀 ?
用緊nakata唔錯
叉得幾快
請問有無人有verbatim
呢款?
可唔可以差住做差電板架?
我見屋企附部賣129$ 幾平

買咗Mophie依隻
貪佢可以同時無線同有線叉
用緊小米高配
想問點先可以用QC in & out?
叉尿袋用QC係咪用條原裝線就得? 定係火牛都係有要求?
如果調返轉out 係咪唔係部部電話支援QC?? (用緊iphone 7plus)
當我部電話有QC 係咪用原裝線直接用就係QC?? 定係要買過條線??
$129 邊度有

早跟早享受

早享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞