【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
我自己用過第一代10000
而家用緊最新嗰款
基本上可以叉成4, 5次
你好!

Verbatim Qi 10W QC3.0+PD 10000mAh Battery (65936/65937)

http://www.price.com.hk/product.php?p=347021&sh_ref=oth_9996d7767a97e2e1b262e5a0058d274c

我有買呢隻65936,Qi PD QC 三樣都有
verbatim qc3.0 in out都有
你好!share copy link 成段字 del 漏咗

Verbatim Qi 10W QC3.0+PD 10000mAh Battery (65936/65937)

http://www.price.com.hk/product.php?p=347021&sh_ref=oth_9996d7767a97e2e1b262e5a0058d274c

我有買呢隻65936,Qi PD QC 三樣都有
我覺得尿袋呢啲點都會成日用 走電叉翻都冇咩影響10000mah都夠叉幾次
用緊隻Sony CP-F2L勁多年都無壞
當年舊登啲人力推 仲記得買完走左去食明將
大陸野
紫米20000好似唔錯
巴打用呢隻 d電會唔會去得好快 我叉部se一半已經可以冇左第1粒燈
等多幾個月香港都會有行貨㗎啦
急嘅咪搵fd或者代運代購淘落嚟囉
想問下有冇尿袋唔係支那製
養和醫院
我係絲
我都係1粒燈 但最後都好襟叉下
我叉爆曬 實際上都係得8成功力 講緊一星期內不過係叉得好快
20000用 lg 18650梗係唔錯
前提你要買到
最近chromebook個charger有啲問題,想順便換個支援PD嘅尿袋,請問有無支援PD,wireless charge,20000mah嘅尿袋推介
我都買左呢個

個紫色幾靚

又唔算厚

差部ipx幾快用pd
我用銀灰個隻 同埋我有個問題
如果叉手機,我唔係插iphone先既話 反而會叉唔到電 你地會唔會咁
呢個好似幾正
有無ching 買過呢個brand?
未試過呢D funding...
我頭先行都留意第二個infinity 連無線差電
有無ching 用過O 唔ok?
都有PD3.0 + QC3.0?
最少夠叉兩次Xs max到80%

收貨
真?
但我好少見到....但三叔好似都....
呢舊野d燈都唔撚準嘅 第一粒燈幾分鐘就冇左 但剩低嗰3粒就叉勁耐先冇一粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞