【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
我用一年就脹左,算唔算好?
尋日入手既superv 10000mah QC3.0+PD Quick Charge
係仲細過小米高配
已經試左,出人都qc3.0
但係跟舊電送既線出唔到qc3.0
我買既價錢55.9坡紙,約322港紙
見佢官網話$298HKD,我係新加坡咁既價都算係抵

18650都脹 有冇可能
個隻唔係18650呀
紫米10000mAh果隻?
依隻麻麻 最抵玩一定係20000mAh果隻
有qc3.0 pd2.0 45w in/output
20000已經停產冇賣啦,得返15000,搞到我要考慮買小米個隻。黎叉laptop用
紫米10好重 買樓上眾籌果隻,輕D又快D
有無人知有尿袋可以滿足到以下要求?重要程度由高至低排:
1. 自帶lightning線
2. 輕薄(厚1CM以來最理想,或者整體細舊都ok)
3. 3000+ mAh(考慮輕薄,唔需要太大電量,約夠充滿iphone 1次左右)
4. 可以用lightning充返尿袋自己(optional,留意到belkin有,但太大,如果無其他比較輕薄既話就算)

補充:iphone用,唔太在意快/慢充
mophie
用左無半年,打左柴......
尿袋真係冇必要用無線 本身無線叉已經慢過插線
仲要尿袋 叉得超慢
AMG 12000mAh Qipd
https://www.zeta.com.hk/amg-qipd-120

有無人用過呢個牌子? 好唔好?
用緊呢隻牌子但唔同款 幾好用 但個人覺得無線叉無乜用 叉得好慢
見佢有10w 同7.5w for iphone. 當多個選擇
其他差電都有QC3.0, 雙向等
我而家用緊呢隻,寧願用PD快充仲好過 半個鐘叉50%
見個價錢好似差不多 都ok既
謝~
我果隻好似都有PD3.0
不過主要係我用積分換,唔洗錢
你果隻佢無得換
我呢隻都係喺The club用積分換 巴打你呢隻都有PD3.0都夠做 只係好似睇唔到個電壓同電流
係喎,原來都有你果隻,咁再度度先
20000上年七月至九有段時間短暫復活 買咗
不過而家屌米3 20000仲平
我想搵個10000既qc 黎叉iphone8

你地啲紫米/小米係經淘寶訂定去旺角官方店個到買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞