【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
可以用埋來打架
打得死人
只有小米. 其他都係賺你多餘錢. 你要ON99送錢比人唔阻你
個20000mah係第一代,個外殼會刻左用咩牌子電芯,不過現在無得賣了。
認同,不過好多兒登仔反大陸野,寧願買D咩Xpower之類既on9尿袋,由得佢哋
中共係要反. 但係果D所謂咩 Xpower 全部咪又係大陸野. 3XX 幾蚊一樣買大陸野好撚ON9
Xpower, Momax, 勁多日文字果d先係大陸野仲要係雜牌
屌米尿袋真係足料足火數
用緊Sony CP-VC10,幾好用
牛魔王 選我無誤
belkin美國電 質量保證
我個個用左4年 冇病冇痛
小米啦 夠用
講句公道說話

只係計尿袋嘅話 小米真係幾好
消委會做過測試 小屎係拎最高分
樓主要求有QC3.0

講咗咁耐小米,我想問小米支援QC3.0嗎?

SONY就支援,有QC3.0認證。消委會有測過隻電芯係數一數二靚嘅。但堅貴,我唔捨得買。

覺得小米抵,但唔見佢話支持QC3.0喎。
尿袋黎講小米真係最抵玩
anker slim 10000
支持小米+1
加埋喱個皮套之後 感覺簡直升左個呢

[亂入]我見mophie出左幾款電係用apple lighting線差 apple store先有得賣 屌唔屌得過
1萬mah 賣798
講真,小米得一樣野買得過,就係尿袋
係官方買,唔好係街邊買就得

不過你要比多一倍錢,我都阻唔到你
小米高配版 QC2.0 18W $199 仲要就黎雙11再減
5V2A 9V2A 12V1.5A

CP-VC10無QC的,只係5V3A
CP-R10有QC2.0 5V2A 9V2A 12V1.5A,但平極都要大約350

QC3.0講緊20V,好似無一隻尿袋做到20V
x power正野
所以同級就係

小米高配版 $199
Sony CP-R10 $350

就算唔係高配版 $119果隻都有QC2.0 5V2A 9V1.6A 12V1.2A 15W
高配分別係18W同15W,同埋高配隻電芯好少少
撇除中國因素小米真係幾好用嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞