【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
anker powercore+ 26800pd 乜都叉到
用緊呢隻momax, 夾iphone 快叉
有無20000+內置usbc?
小米
Lm
第1個都OK既,
但個本體快充線認真多餘,
可能我未用得著啦.
有冇巴絲打換左Xpower今年個trade in 電池?
感覺好過上年,
上年換果個Xpower trade in 電池表面變得黏黏地,
用QC充同放會熱到辣手.
小米個無線尿袋幾時出推遲又推遲
Xpower勁多款 又輕又大容量
就像一個裝到幾百篤尿的巨型尿袋
小妹仲發現到個尿袋有全球保險
等於你柯尿有尿道炎 有保險claim一樣
又有type c 又差到Mac 又差到iPhone 又差到switch
滿足單身毒J 擁有萬能插的願望
免費刻埋你個大號又得
如: 萬能插之單身狗撚雀怕無電
出外搭車使用而不失霸氣

利申: 早排見過人用抱著好奇心而谷歌 買左隻發覺真係幾好用 曾經遊埠期間比個打把腦細叫我交report 成功叉爆mac 抱住屌你老母放假都要做的心態去完成report

用左一排,好似開始走電,唔知係咪心理作用
陣間去黃金買尿袋,最近有邊款好介紹?
sony
你地d唔要既尿袋點處理
我有隻xpower雖然未爆 但太重太大舊 準備換小米
唔該巴打
可以留意吓小米無線充電尿袋
樓主講到明唔考慮垃圾小米
仲有成堆垃圾入黎死講爛講
買左隻無線版10000powerstation, hkd 798
想問差電果陣係咪盞燈著一陣就會自己熄?而唔會長著?
之前買左隻用左半年就漲左掉左了
https://m.mi.com/commodity/detail/9323

小米今年新出呢隻無線尿袋香港幾時可以買到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞