【買尿袋】求高質尿袋推薦

880 回覆
113 Like 33 Dislike
自帶線喎巴打
噢 理解錯 咁真係有d難搞
可唔可以放棄ipad,以上3個,咁你就可以只帶usba to usb+lightning線

最近神人yzx 出左隻新尿袋
用車電池 4800mah x2
買左番黎 睇下點
會唔會爆架

淘呢隻,3輸入,3輸出,一條iPhone 線攪點
想問下, PD快充是否只限0-50% 定全程快充
另尿袋快充時是否會著另一隻顏色燈?
唔係打手

不過d位真係發燒級狂人
有所謂匠人精神
把口得罪人多稱呼人少
但係有技術有心
咪撚用屌米啦
小米真心冇得輸 襟用 耐用 超好用
LM
Verbatim保養期內有無得換尿袋?
有無人知邊到仲可以訂omnicharge? 官網out of stock,呢排電話d 電倒水咁快, 想買omnicharge Omni 20+
屌米啦
想問下而家verbatim pd2.0 qc3.0 10000mah 個隻,出左一段時間,而家仲值唔值得買?
咁啱都考慮緊買唔買依隻
我睇上面#629好似有人用到爆左 , 係咪依隻嚟?
前幾日買咗個Mophie Powerstation 10000mah USB-C 尿袋,佢講明雙向USB C 5V3A input/output,但用USB C 幫佢叉電時,好鬼慢。但拎佢用USB C叉XS Max又好快吓。想知係係咪有問題。

利申:火牛用First Champion PD 30w USB C叉(output:5V3A, 9V3A, 12V2.5A, 15V2A, 20V1.5A)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞