一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
我將樓主個啲整合整緊落去個EXCEL到 整埋LINK
希望幫到各位巴打 亦歡迎咁多位巴打一齊幫手整
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z7hNtPnF2wJAL-F14Fk_fa8KNvjTFV_Rmjc5xQTf8no/edit?usp=sharing

唔該曬你

辛苦晒

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八
如果大家有app想推介可以加入去個list到 不過唔好多手del成個list
btw 樓主如果想加番提供app嘅巴打嘅名 我加多左行比你加

好正喎, 巴打
想問下各位巴打想screen recording 有無咩好app 推介
影相
Hipstamatic
出咗好多年, 好好用, 可換菲林, 鏡頭, IPHONE必備玩具相機,
UI 又靚.
有冇正既又free既影相app
tubex background 唔到聽youtube 啦已經

用tubest

Tubest咪一鳩樣
得vimate可以
成個post 都係lmlmlm
唔講以為有隻app 叫lm

新會員
唔知lm點解
影相
Hipstamatic
出咗好多年, 好好用, 可換菲林, 鏡頭, IPHONE必備玩具相機,
UI 又靚.

我join埋個oggl
tubex background 唔到聽youtube 啦已經

用tubest

Tubest咪一鳩樣
得vimate可以

可以用MUSE
但唔知限免完咗未
高汁post留明
成個post 都係lmlmlm
唔講以為有隻app 叫lm

多謝咁多位巴絲支持!

我地已經成功Backup左資料 差少量工作(打你地個名同app介紹)未完成
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z7hNtPnF2wJAL-F14Fk_fa8KNvjTFV_Rmjc5xQTf8no/edit#gid=0

同時,因為我地只有兩個admin(仲有今年度最度,多謝佢),
所以未必得閒24小時mon住個post
我地可能會一個星期先會update一次post入面既app

所以我地安排左表格比大家填
利用以下網址填寫推薦表格(更新較快)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWzuuqojcMecjFP3EYT1PxNV25YWvA1-YrrBMB4MsLyYPzCg/viewform?c=0&w=1
辛苦樓主 isafeplay 令人開心既app

用tubest

Tubest咪一鳩樣
得vimate可以

用緊得喎 係咪無喺cc按返play?
vimate load唔到subscription 對我黎講係廢左

用tubest

Tubest咪一鳩樣
得vimate可以

用緊得喎 係咪無喺cc按返play
vimate load唔到subscription 對我黎講係廢左

就係試左都唔得
唔通而家又fix番?

Tubest咪一鳩樣
得vimate可以

用緊得喎 係咪無喺cc按返play

就係試左都唔得
唔通而家又fix番?

第一下係唔得 按多兩下play/pause就得
留名支持
請問有無app可以錄製螢幕短片?
有冇拍片Apps
連整合帖都出埋 可唔可以睇左個list無再問
avnight
唔洗多謝我
分曬類 更新又快手

可唔可以一次過清走 blocked caller list
有冇app可以自己set日期去check住每個月用左幾多數據? 分埋每個app
原裝冇得自己reset
有冇app可以自己set日期去check住每個月用左幾多數據? 分埋每個app
原裝冇得自己reset

冇爬文 sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞