一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
有無block YouTube ads app 第一頁果個app store 無左
有無block YouTube ads app 第一頁果個app store 無左

用緊Tubie同Vimate,但app store好似下哂架
留名
有冇app可以較某個時間自動airplane mode? IFTTT做唔到

同埋有冇外國news app全部用video做單元 好似蘋果動新聞咁
Lm

用緊Tubie同Vimate,但app store好似下哂架

Tubex - Videos and Music for YouTube
https://appsto.re/hk/arDb4.i
iphone se想影相影到景深/淺景深,有咩app
想知有咩iPhone apps可以睇到美劇 好似an機個邊個terrarium tv咁

同求
想知有咩iPhone apps可以睇到美劇 好似an機個邊個terrarium tv咁

同求

之前係an機用戶 轉左iphone之後好想好似以前咁煲劇

RSS player

同求

之前係an機用戶 轉左iphone之後好想好似以前咁煲劇

RSS player

down左呢個黎用 加埋上面條link
但入面得好少美劇咋喎
留名
有無啲咩apps 好似千尋咁可以set 到低畫質睇?想係街唔用wifi 都追下劇
求app可down晒Instagram一個post多相既所有相
求app可down晒Instagram一個post多相既所有相

Workflow
想問用 IFTT "Send Gmail attachment from specified address to Dropbox"
之前一直都好地地,但當我轉左個EMAIL 之後就用唔到

已再SET多次/甚至 del gmail 再裝,但都係正常運作唔到,我可以點做?

Workflow

就係搵唔到down晒全部既workflow
個個都講workflow但唔講邊個先down到
transport 我覺得moovit 都好用

同感

個apps好勁😱
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞