一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
lm
分別試咗Purify同Adblock, Block唔晒Youtube同呢度啲廣告
分別試咗Purify同Adblock, Block唔晒Youtube同呢度啲廣告

你要BLOCK到大部分廣告得兩種做法, 一就JB改HOST, 二就自己ADD DOMAIN BLOCK
https://itunes.apple.com/hk/app/calendars-5-daily-planner-and-task-manager/id697927927?l=zh&mt=8

日歷推介

直接打時間入 唔洗慢慢揀

$53

我等限免先Download
Foobar2000都唔係support所有無損file format, ape好似唔得
係咁多位巴絲支持下
IOS App 成功出到 #2
請大家繼續發揮連登精神 幫到就幫

Post #1:
http://lihkg.com/thread/884/page/1?ref=ios

Po Shan Chan 的 LIHKG 討論區
https://appsto.re/hk/u0ipgb.i
tubex下左架仲有咩好介紹??
留名
Foobar2000都唔係support所有無損file format, ape好似唔得

APE唔支援正常, 因為要授權費

求推介
SPLM

Ios係咪無player support all high res format

求推介

求推介

純粹想background聽歌同無廣告嘅就autotube

求推介

我睇片多
Lm

求推介

我睇片多

LM
新手請問點解我個fb無最頂頂限時動態bar?
我ios已經是最新 fb已重裝過 手請問點解我個fb無最頂頂限時動態bar?
我ios已經是最新 fb已重裝過
有邊個apps可以sort番自己影既相 太多無用相要del 爆晒iCloud

Ios係咪無player support all high res format
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞