一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
我將樓主個啲整合整緊落去個EXCEL到 整埋LINK
希望幫到各位巴打 亦歡迎咁多位巴打一齊幫手整
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z7hNtPnF2wJAL-F14Fk_fa8KNvjTFV_Rmjc5xQTf8no/edit?usp=sharing

唔該曬你

辛苦晒
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z7hNtPnF2wJAL-F14Fk_fa8KNvjTFV_Rmjc5xQTf8no/edit?usp=sharing

唔該曬你

辛苦晒

唔該曬你

辛苦晒

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八
如果大家有app想推介可以加入去個list到 不過唔好多手del成個list
btw 樓主如果想加番提供app嘅巴打嘅名 我加多左行比你加

辛苦晒

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八
如果大家有app想推介可以加入去個list到 不過唔好多手del成個list
btw 樓主如果想加番提供app嘅巴打嘅名 我加多左行比你加

不如 有app 就submit form 比個owner
每日update 一次
因為實有人多手del 晒

辛苦晒

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八

每日update 一次

但樓主可唔可以留你個GMAIL比我 我想比你編輯嘅權限你 加番巴打嘅名
成個post 都係lmlmlm
唔講以為有隻app 叫lm
好post留名
有無app可以youtube to mp3

係咪apple music 都冇錢比
咁撚窮就唔好用iphone 啦 on99

學生的話仲平,25蚊個月,抵啦

咁唔係首首apple music都有架嘛
改左歌詞個啲點搵
正,已正評
tubex冇得background
想學日文有冇咩app推介
睇相 apps smart photo organizer 係咪可以將line save photo 去第二個folder 架? 見佢2014之後就無更新
成個post 都係lmlmlm
唔講以為有隻app 叫lm

tubex background 唔到聽youtube 啦已經
你地買咗Adblock會唔會都有廣告出現?
比如Safari或者lihkg

Safari唔知因為少用 Lihkg就無哂廣告
D game好似都無哂廣告

點解我down咗但lihkg底仲有

係咪一定有?

Adblock plus 係咪block 唔到lihk 啲廣告?
tubex background 唔到聽youtube 啦已經

用tubest

Safari唔知因為少用 Lihkg就無哂廣告
D game好似都無哂廣告

係咪一定有?

Adblock plus 係咪block 唔到lihk 啲廣告?

係. 15蚊個adblock得
但都間中會唔work

係咪一定有?

係. 15蚊個adblock得
但都間中會唔work

Thx 其實我已經有purify, 1blocker 同crystal 不過都係block 唔到
買左Airmail 的確幾好用.
睇相 apps smart photo organizer 係咪可以將line save photo 去第二個folder 架? 見佢2014之後就無更新

同問, 見到好似好正, 個睇相似返AN機易搵野D

辛苦晒

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八

錫曬你

舉手之勞
冇樓主嘅整合都整唔到
已經整得七七八八

每日update 一次

但樓主可唔可以留你個GMAIL比我 我想比你編輯嘅權限你 加番巴打嘅名

你有冇telegram?
我username@few66
有d咩apps可以睇動畫????

仲用緊漫畫人

巴打唔該你 但我講緊動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞