一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
transport 我覺得moovit 都好用

同感

個apps好勁😱

Moovit正在香港又用得
外國又用得
我係悉尼搭車都係靠佢
transport 我覺得moovit 都好用

同感

個apps好勁😱

原來香港都有呢d實時搭車app

破解?

唔多似。係有人比錢sign 左IPA 比其他人用。。不過如果蘋果發現就。。
youtube果個到底咩情況,tubex定tubie

破解?

唔多似。係有人比錢sign 左IPA 比其他人用。。不過如果蘋果發現就。。

裝唔到兩知 試左 最多裝一個++
第一頁個tubest 係咪無左?app store 唔見有
有冇類似Autotouch既app? 定係一定要jb
請問IOS依家係唔係無 錄影畫面的APP了?

Camcorder / Musemage 唔知係咪你要嘅野
想問下有冇提示你要飲水嘅apps?

岩岩SEARCH過下, 巴打推介呢兩個APP好似似係拍片美化APP
可能我講得唔清楚 我想搵D 可以好似SCREENCAPTURE咁的APP,但是係錄影,唔係就咁CAP硬照既

PlantNanny 用左都有兩年 飲到後園種左好多棵野

岩岩SEARCH過下, 巴打推介呢兩個APP好似似係拍片美化APP
可能我講得唔清楚 我想搵D 可以好似SCREENCAPTURE咁的APP,但是係錄影,唔係就咁CAP硬照既

我都搵唔到,錄手機screen既app
有無YouTube app可以背景播放㗎

AutoTube

我都搵唔到,錄手機screen既app

唔好意思呀 係我理解能力差

Down黎試下先

Down黎試下先

呢個係提示d盆栽要飲水,唔係提示我自己飲水嘅
我以為飲得水多搞到你屎眼生毛 屌

Down黎試下先

我以為飲得水多搞到你屎眼生毛 屌

佢有得較pop up reminder 嫁喎 仲有得較隔幾個鐘remind 一次,唔係game來嫁 完全唔明你最後果句

Down黎試下先

我以為飲得水多搞到你屎眼生毛

佢有得較pop up reminder 嫁喎 仲有得較隔幾個鐘remind 一次,唔係game來嫁 完全唔明你最後果句

笑到我仆街 app post都有笑料

Down黎試下先

我以為飲得水多搞到你屎眼生毛

笑到我仆街 app post都有笑料

......
有冇app 係計數機但唔會full screen? 好似android咁
 點清走d位?

係wts 入面較
 點清走d位?

係wts 入面較

右下角個setting 入去到你應該識架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞