一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
芝麻來電成日都有漏網之魚
日日都要更新
日日都要更新

係 好撚煩
日日都要更新

係 好撚煩

除左佢
whoscall係咪一樣咁?
除左我的天文台
究竟有無天氣widget 可以唔用定位
就show 到即時同未來五日天氣
用左adblock之後
一係啲電訊公司啲wifi link左之後上唔到網
一係上到網但過濾唔到廣告
大家係咪都係咁?

我響屋企用wifi都block唔到,
出到街用LTE先得
唔知點解
有無app可以自動追歌詞
即係好似卡啦ok果種
經itunes加歌詞 有時show到show唔到

https://itunes.apple.com/hk/app/musixmatch-lyrics-finder/id448278467?mt=8
試下呢隻
ipad 有咩app/方法係可以聽到whatsapp錄音嘅
新買左部128GB wifi, ios 10.3
有無辦法玩到破解jubeat
有冇app可以前後鏡頭同一時間影相再合成360照片呀
t
芝麻未試過block到電話嘅
有冇app可以錄音 佢會自動寫返出黎

成日要執貨但係又唔記得要咩
唔想開個備忘錄之後用打字果個錄音 好慢 唔該哂
Adobe photoshop lightroom 都幾好用執相黎講
t
芝麻未試過block到電話嘅

Block倒個d唔會彈出黎, 因為佢係call list已經block左
Music Player Pro 唔可以背景播歌既?
一出app 或者lock 機就自動停
睇左執相既整合 好似唔見有縮圖既app 我想整細返小小張相然後做wallpaper 有冇巴打有推介?
睇左執相既整合 好似唔見有縮圖既app 我想整細返小小張相然後做wallpaper 有冇巴打有推介?

原生已經有得改大細
有無apps 可以scan 附近wifi 咩channel ?
有無apps 可以scan 附近wifi 咩channel ?

ios 好似冇,淨係知android 同windows 有
之前見過有巴打用一個widget

可以直接係個widget度開關wifi 4G 低電量模式

個widget可以做晒設定啲野

有冇人知個app咩名

有冇人知個app咩名

Push

有冇人知個app咩名

Push

依家好似唔得,淨係可以入到去battery usage 嗰版,冇得直接開low power mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞