一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
用黎睇漫畫有咩app推介?
用黎睇漫畫有咩app推介?

RR Soft 的 ComicGlass [ComicReader]
https://appsto.re/hk/XpHSv.i
有無apps可以將兩個人既樣融合
之前用HTC果時內置,轉左會就搵唔到
有無apps可以將兩個人既樣融合
之前用HTC果時內置,轉左會就搵唔到

用google contacts
網頁黎用電腦整會易啲搞
playerxtreme真係方便,但有幾個小問題。 睇睇下部機會發熱,好食電,定因爲更新左ios搞到咁? 同個apps一出主畫面再入就黑屏但有聲,要close左再開先得。有冇巴打都有呢d問題? 定我手機問題
Football TV
Protube

有冇集合新聞Apps
要有breaking news notifications

同求
Clip有無巴打用,知唔知點save漫畫化既相
有冇apps 影相有時間係張相到
有冇screen filter
半夜用唔想整盲自己
有冇screen filter
半夜用唔想整盲自己

開night shift唔得咩
會唔會開多個分類係ios game
Duet好正 百幾蚊都抵
有顯示秒針既時鐘APP 用邊個好?
考完啦
推推個POST
考完啦
推推個POST

交俾你 我未完
playerxtreme真係方便,但有幾個小問題。 睇睇下部機會發熱,好食電,定因爲更新左ios搞到咁? 同個apps一出主畫面再入就黑屏但有聲,要close左再開先得。有冇巴打都有呢d問題? 定我手機問題

同你一樣,一出主畫面再入就黑屏但有聲
但播多2秒就冇事
新買左部128GB wifi, ios 10.3
有無辦法玩到破解jubeat
有咩網/apps可以睇到大部分電影?
我靜知putlocker

同你一樣,一出主畫面再入就黑屏但有聲
但播多2秒就冇事

我用緊nplayer
Push
用左adblock之後
一係啲電訊公司啲wifi link左之後上唔到網
一係上到網但過濾唔到廣告
大家係咪都係咁?
有冇app可以清垃圾data
Google ig 果d app變到勁大

我覺我power clean好似幾好用 可以試下
想學日常英文,有無app推介
想問開羅果D 遊戲 點轉繁中?
我禁左右上角果個logo之後 add 中文
條default language pack URL 有D問題 down 唔到
一直顯示 make sure to allow connection to network
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞