一人一個IOS App推介📱 #2 附整合

747 回覆
470 Like 4 Dislike
which one is jailbreak list?
Tubie話俾人hack左,叫我down Tubex,有冇伏
有無可以將相片 變成回憶集影片app 推介?
等張 list 係唔同國家必備旅遊 app
最緊要唔係第三方,無人用既鳩屎 app
睇新聞邊個app好?個個都話多廣告又並
睇新聞邊個app好?個個都話多廣告又並

用Adblock
https://appsto.re/hk/R2AmP.i
lm
有無app可以自動追歌詞
即係好似卡啦ok果種
經itunes加歌詞 有時show到show唔到

lm
如果想清手機同macbook 垃圾檔有咩推薦

手機:Power Clean

有無得字幕
即係好似卡啦ok果種

同求
即係好似卡啦ok果種

同求

上面講左隻

有無得字幕

有英文字幕
有無邊隻player app上網睇片好?nplayer brower有時睇唔到高清
即係好似卡啦ok果種

同求

上面講左隻

musixmatch?
即係好似卡啦ok果種

同求

上面講左隻

musixmatch?

依個要手動
用android果陣佢都可以自動show
即係好似卡啦ok果種

同求

上面講左隻

musixmatch?

依個要手動
用android果陣佢都可以自動show

當我無講過
Tubest係咪無左
Rocket Video for Google Cast and Chromecast to TV
Dl 左啲video 落黎 可唔可以係另一個app 度cut 片
Rocket Video for Google Cast and Chromecast to TV
Dl 左啲video 落黎 可唔可以係另一個app 度cut 片

未用過 不過通常都可以SAVE落去camera rollor個到
有冇apps 影相有時間係張相到

Timestamp Camera幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞