【颱風追擊】1823號 百里嘉 BARIJAT(27W)+1822號 山竹 MANGKHUT(26W) #7

1001 回覆
54 Like 9 Dislike
弊在詢問都會比人屌🤣
咪一鳩樣
我講句公道說話,氣象撚睇颱風係種業餘興趣,當颱風吹到香港就特別興奮,佢地唔在意有冇8號風球。

佢地預測既氣象局數據都係源於各個天文台公開既數字,所以大家係天文台搵唔到既答案,佢地都係答唔到,你地問得多,佢地咪罵膠你地。你地又當佢地識答但唔答
麻煩問飛唔飛得嗰啲去隔離post擺低:
日期
時間
航空公司
Flight number
起點
終點

有專人分析風險

記得買旅遊保

[ATC]熱帶氣旋與航空交通集中討論區
http://lih.kg/biwhcS
正常發問相信呢到有巴打會樂意回應
跟jma 行就碌柒啦
撞撚到血肉模糊
不如出面開個post比人問問題
你自己做好喇唔好引埋班弱智仔過去

今日受百里嘉影響落雨,然後星期日受山竹影響又落大雨
agree
係咁問8號果啲真係好ON9
呢度又唔係天文台
百嘉里影響 - > 食山竹下沉 - > 山竹影響

答得串唔串?串我再改廢事比人話我扮專業
肯定,哩度只係兒童版discuss
利申:成日上抄登撚狗
地下天文台台長將於 0945 於RTHK1節目接受訪問
咁會唔會掛8號?星期一唔想返工
Thx
獲獲有人想放颱風假都被人屌,想知有冇氣象撚會想8號放假
山竹依d咁大既風係咪要過左菲律賓先容易計到會走去邊
唔應或者答唔清楚就算
有部份根本係專登撩交嗌影響討論
同佢地嘈咪中咗佢地目的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞