【颱風追擊】1823號 百里嘉 BARIJAT(27W)+1822號 山竹 MANGKHUT(26W) #7

1001 回覆
54 Like 9 Dislike
前後腳唔會打孖上
同埋一齊上佢地會自相殘殺最後山竹秒左牛肉都係一個
唔想返係語景下點註釋成危險唔想返 令A=B
有排大喎
cls 咁撚易死人冧樓咩
係你地班黑心毒撚ff 到咁咋
唔明喎,唔想返本身冇指定到係hea唔返想抖
唔想返係中性,你可以因為
危險/想hea/想做其他嘢而唔想返

因為而唔想危險而唔想返個結果咪係唔想返工囉
就係因為註釋唔到
我地先估到你原本個意思

但係睇得明你講乜唔代表你冇用錯字
我覆緊樓上 唔得閒答 用嚟開脫呢個pt 咋嘛
我冇 prove 過
不過就算係咁都係當住 prove 咗先㗎喇
實係公你贏字我輸㗎

繼續負皮自我感覺良好喇
咁你想點?
又無人知你份工做乜
防風措拖一google就搵到
天文台有晒打風注意事項
http://www.weather.gov.hk/informtc/precaution_uc.htm
咁你嚟問除咗伸手同呻要返工仲有咩動機?
而家個post乜柒都有得嘈
可唔可以唔好禮拜日先吹正
係驚有危險->唔想有危險->想避開危險->唔想返
黎親香港嘅都係咁架啦
就咁講打風唔想返 有幾多個直接覺得係因為危險
9月23開唔到車
其實你地咁唔歡迎討論,不如自己開個tg group 圍爐算啦
同問
啱 嘈黎都冇用 巴打點醒左迷失既我
我當我柒左潛
講明先 落樓食得靚早餐
費事有啲人見我唔覆就話我淆底

山竹應該開始發展外圍旋臂 希望旋臂唔好打散曬佢核心區啲能量
討論拉莫斯應唔應該轉玩空手道更有價值
Bro
班氣象膠如果開Tg 圍爐
就唔可以係度扮科學主任架啦
百里嘉(27W)
HKO每小時定位&距離

1040 T1

1100 20.8N 118.3E 460km(ESE)

1200 20.8N 118.2E W0.1 450km(ESE)
1300 20.8N 118.1E W0.1 440km(ESE)
1400 20.8N 118.1E STNR 440km(ESE)
1500 20.8N 118.0E W0.1 430km(ESE)
1600 20.8N 117.9E W0.1 420km(ESE)
1600 20.8N 117.9E W0.1 420km(ESE)
1700 20.8N 117.8E W0.1 410km(ESE)
1800 20.8N 117.7E W0.1 400km(ESE)
1900 20.7N 117.6E S0.1W0.1 400km(ESE)
2000 20.7N 117.4E W0.2 380km(ESE)
2100 20.7N 117.3E W0.1 370km(ESE)
2200 20.6N 117.2E S0.1W0.1 370km(ESE)

2300 20.6N 117.0E W0.2 350km(ESE)

0000 20.6N 116.9E W0.1 340km(ESE)
0100 20.6N 116.7E W0.2 320km(SE)
0200 20.6N 116.5E W0.2 310km(SE)
0300 20.6N 116.3E W0.2 290km(SE)
0400 20.6N 116.1E W0.2 280km(SE)
0500 20.7N 116.0E N0.1W0.1 260km(SE)
0600 20.7N 115.9E W0.1 250km(SE)
0700 20.7N 115.7E W0.2 240km(SE)
0800 20.7N 115.6E W0.1 230km(SE)
唔好衝出黎柒啦喂
當住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞