【颱風追擊】1823號 百里嘉 BARIJAT(27W)+1822號 山竹 MANGKHUT(26W) #7

1001 回覆
54 Like 9 Dislike
始終突破唔到21N關口
我唔知你地嘈緊乜 不過個statement一定係
If冇講then自私
因為係由冇講度判斷係自私

Btw就算唔成立 我都覺得人地問下咪答囉反正個wallpaper咁靚
打唔成
你又啱喎
佢地既討論係圍繞雷達圖ga ja
呃下人就得
一開波都假定左你動機,
點講都無意思.
Ok,你係危險而唔想返,而唔係為hea而唔想返
230km都未三號到
會唔會掛得幾個鐘就收皮
夠鐘返學未?點解晨早流流都咁多on9仔
望下上面啲 quote
問咗幾個 reply 都唔答
啲專家好自私

你哋都鍾意 equivalence 㗎喇 順你意我用 equivalence 做開始

假定唔答就用唔得閒開脫
Where is the prove?

你鍾意咪繼續單機嘈落去 反正響閣下角度嚟講我講乜都係搬龍門
ec gfs一致

珠三角西部(X)
大灣區西部

唔政治正確一陣畀連仔河蟹
怕好似當年天兔咁,入南海之後減弱,幾近都冇用
Windy GFS更新
唔驚啦
個風開始西
香港真係福地
真係好撚煩 好地地一個學術討論post總會有堆煩膠on9入嚟搞事
話人氣象膠嘅 又要笑人又要睇呢個post 居心何在?
你可以討論到啲咩? 有冇假放?幾時8號波?
至少有班人喺到真心討論緊個風個去向同發展
啲人係要搞亂個party真係好撚自私

咁想知有冇假放 直接辭撚咗份工啦放到幾時都得
屌鳩天文台星期日先掛波嗰啲 我唔知係真心定假膠 真係好難相信會有香港人講到出呢句說話 原來天文台識得呼風喚雨
天文台變咗控制台
星期日佢地放假就可以八號嫁喇 星期一比返個三號佢
我都記得唔知邊度話米字貼法係弱, 正確應該點貼...
搵唔返個source
十點後三號
At this moment 只有大老山強風
三號暫時冇必要
聽官方講十點後喇
咁你地除左轉貼雷達圖之外又討論到d 咩呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞