其實Joey首『黃色大門』有咩隱喻?

382 回覆
151 Like 47 Dislike
覺得佢個樣好老
Hocc同鄧九雲一齊都冇乜野 鄧九雲都係個靚女
Canna 好似個呀嬸咁

Btw 邊個偷偷負皮 你覺得佢靚咪出聲
我覺得歌詞描述個畫面好似食完LSD咁
唔知呢到有冇菇祖粉啦,但真係見好就收啦,明知佢地兩個都唔中意咁高調,呢兩日ig係咁tag佢地 啲comment真係 一啲分寸都冇
紅繩doo都好似有喎
Canaan好多打手㗎
總係覺得方迦南機心好重
其實阿詩個日係明哥ig講得叫佢地冷靜啲,我覺得佢自己都已經放低左(仲要like埋瓊姐個GooCho留言)
我個日食晏睇番有成百六個人係阿詩個留言到話點冷靜到
其實菇冇理由唔知佢咁講 班人反而會仲大反應,佢平時唔係咁,唔知佢做乜 班人仲要留言話 "做乜見完好人開心咁多" 痴線 真係希望ig班人收斂下,如果令到佢地覺得煩可能會小啲網上交流仲衰啦
唔怕囉
由佢倆個公開左張相 就已經變番以前咁
佢地D朋友都煽風點火
而且JY已經係goo ig到留左言
痴線
佢咪又轉張黑白相同佢地襯囉
依個ig 有時講d嘢好無謂
年資比較淺嘅粉係咁 佢地有時仲會作文 好癲
我見過有甜故
當初成日覺得佢地先係一對
想睇
祖兒其實簽咗幾多年英皇?
之前加簽左,不過好似無講過加簽左幾多年
佢真係最長情
去到第二間唔知容唔容納到佢
想當年唔係英皇識英雄重英雄,都唔會有佢今時今日既地位
唔轉都好正常既

轉左我反而會驚
英皇咁巴閉都只係捧到joey twins最厲害,最多加個停瘋,其他都冇個真係掂,所以我覺得joey成功,英皇嘅能力同joey嘅努力係各佔一半,加上Joey色相真係唔出眾,純粹憑實力去服人,我覺得佢呢種人去到邊都一定搵到屬於佢嘅一片天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞