我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
我好似有睇過
最精彩係D回應
已經唔係5毛咁簡單
班人係顛倒黑白話係你作野, 佢搭左咁耐未試過... 又抹黑中國etc

我覆左呢度再睇下連登既回應同5毛有冇分別先
睇呢個post真係好撚神奇,明明係事主同所有香港人講喺上邊坐車有幾危險,但係好多回覆竟然係講到事主個人本身係點樣?

睇嚟滴滴呢舖真係俾政府打擊得好犀利 搞咩順風車令咁多人無辜受害,抵撚死。

事主係蠢,但係蠢唔代表就應該承受傷害就係咁簡單。而家事主嘅經驗正正就係話緊比香港傻仔知,大陸表面先進但係個芯同20年前一樣冇分別。

不過可以同你講,的士都一樣危險。上去玩完全搵命博,特別南邊就越亂因為搵咗好多唔同省市嘅人。

打咁撚大篇得一個重點
市中心點同,我係深圳返工,試過跌左最新iphone都有人送返俾我。

但遠少少or某d區就真係鬼國,例如你係中環跌電話vs深水埗跌? 執得返機率我諗50% vs 7%。
唔去咪得囉,唔通女人去印度帶定支槍咩
我係美國間屋離黑人區15分鐘車程,已經要俾貴一倍。
Sorry,渣美國護照申請唔倒。
記住交支那同香港稅
係咪有路條波啦出嚟啊
人醜真好,不用被強姦
個樣咁撚醜 對波大過我個頭都無用啦
咁都叫大, 你青頭仔?
好撚醜樣
兒登而家不嬲多五毛同以為自己係大人既細路仔
撐你
依個真,事主千其唔好再返上去,官商鄉黑,一出境比人溶左都唔知咩事
搣時潘,好想認識你
入得鬼國門,先要有死的覺悟
師兄你d柯屎post好撚on9,依家弱智都批護照入籍?
原來係呃like想做YouTuber
啲港女係咪冇腦
究竟講樣同講佢youtube個啲小學畢業未
人地個討論係滴滴好唔安全,整理埋有咩事發生過,你去質疑樓主講野都仲貼題啲阿

另外上面個啲咩點會返大陸,用支那野抵死
你地應該未返過工
好多時去一個地方唔完全係你選擇,可以傾生意,可以工幹,我都有啲朋友上去做合拍片啲crew

其實問樓主上去做乜,同埋起佢底
都係多鳩餘,重點根本係滴滴
佢上去做乜春,佢係咩人都同樣可以因為滴滴受害

我多謝樓主講出來,更多謝佢講大陸啲人威脅佢的野,俾大家知多啲大陸會點對付日常會出聲的人唔好咩?

同埋真係寧願樓上係五毛
如果真係香港人,會好撚失望
淨係識嘩眾取寵
公開出來就屌人私生活,同幫個班大陸喱無分別,祝你地係大灣區住得開心啦
出聲嘅你地就屌,你地世界遲啲實好和平,無咩多餘聲音,或者早啲返大陸啦,反正思維一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞