我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
我真心覺得事業線呢樣嘢,你旅行著泳衣show 出嚟係make sense, 你結婚show 出嚟都make sense.

為咗多view 各出其謀,低手咗啲啫,冇技術嘅人先要靠呢啲旁門左道去上位。

再者,有咩好妒忌,樣又冇,得對奶,要唧條事業線出嚟有幾難,唔信得閒去6ixty 8ight 摸下啲bra, 個墊你要幾厚都有。
而家呢D線 算撚數啦 根本唔會妒忌
話大波既一定未撚揸過女仔對波
而家D 奶罩 A級都可以揼到上C級
著左衫你點知入面塞咩
呠仔糕都落埋你又知咩? 咪又係靠對眼睇
主流意見咪係撐共囉
認同
自己Facebook 講完都未夠,仲係蘋果動再講,講完再嚟連登講,講完未,得啦得啦,知道係真啦,好慘啦,咁點啫,係香港日日都有人俾人呃啦,做gym 美容 借錢呃人一街都係啦,冇人講過係大陸搭的士安全喎,戲都有講啦。

你自己仲要係Facebook 話俾人聽係連登開Post 跟住Youtube 即刻多view, 洗唔洗咁樣嚟呃view.
當啲男人以為啲囡著泳衣就等於睇到真材實料嘅時候,我真係笑出嚟
同志請相信黨 國家文明道德有法治 一切都是外國勢力抹黑
too long don't read 但係好人好姐走去坐大陸嘢就閣下自理
又做新聞上位
dse人數大降,
佢能夠上位機會已經唔多
應該處於相當緊張狀態
順便講埋
此人有條仔既
就如同佢唔係教職員不斷吹奏係老師一樣
條仔嗰邊唔係律師吹奏係法學生

都係豁出去make voive既
搞咗檔嘢免費補南亞學生
上公聽會講:
“本地南亞學生可以響應國家一帶一路。。”
抵撚死啦你啲支那人,返大陸啦
剪撚咗張身分證佢,拎張二等證過世啦
https://www.youtube.com/watch?v=jDXJlCp59Qk
片段在此
如冇咗補返

做平凡人太辛苦
成名太吸引
冇教過學校亦冇能力亦冇人聘請亦冇PGDE亦冇基準試, 就扮桃李滿門
波罅能夠吸人, 就波罅, 屎忽可以就屎忽
.

如果能夠成名上位, 裸照面世都唔係冇可能
果然係五毛集散地
又想上位
樓主想上位唔代表佢內容係錯
只不過佢係將一d警世嘅內容用於上位
點解child登仔剩係識非黑即白
睇左黑lin女...
蚹蛤蟈蜻
屌, 拍裸照上面寫句小心地滑吖, 警世呀
ON LUN 臭 9
雖然我不嬲好撚憎大陸,覺得大陸乜事都可以發生,但樓主呢單嘢擺明博出位,我唔多信。

1. 無啦啦變左線下傾無證據
2. 見到架車上有人以為係「併車」,有無咁撚 on9?
3. 車你去到荒山野嶺為呃多你六草嘢?
搞咁撚多嘢,禁錮你個幾鐘就係為左六草嘢?屌你人地呢個幾鐘做多一兩單生意都唔止六草啦,樓主真係當人白痴嗎?位唔撚係咁上
睇吓呢幾年上唔上到?
或者估下一招係乜
連登全面指責樓主為上位而否認大陸真係有黑滴
又話連登反共? 笑而不語
空群而出, 反共WO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞