我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
用wechat咁既icon無俾人食就算好彩了,
同大陸朋友上去玩,夜晚坐的士,佢地都會現場影車牌相,send埋車號俾朋友確保安全
連佢地自己人都會咁,自己一條女更加要保護好自己啦
大陸宜家好似好先進安全,但其實得個樣。

樓主怕俾人屌咪開po咪上東張咯
唔好用受害者既名義黎借上位啦,實情係自己on9
我覺佢想用呢單野宣傳自己多, 200幾公里正常都100唔洗, 一開價200蚊已經覺有D流, 專車起碼貴成倍, 成件事都只係覺好唔正常
lm
頭先東張閪望我J左呀
上左位未?
真係受害者仲點會露樣呀
著哂露膊衫咁上東張到發姣發dun咁搏乜呀臭雞
揾幾個大隻仔陪你返大陸報警咪得囉
唔係做youtuber連幾個大隻仔fd都無呀?
樓主好正
miss poon你想做雞咪直接講,想揾人包咪出plan囉,扮咩pure好true姐屌,張張相唔係露波就性感,係人都知你想揾好碼頭泊啦。真係好撚嘔心,人已經唔靚,得對波,你肯安份守己,開個ptgf ig做雞都發達啦。依家咁上位法好令人反感
滴滴車係仆街嫁啦,你冇比人姦算你好彩,勸你都咪撚再上大陸呃like, 冇人會理你。

你露對波出黎都會有like既
潘老師上唔上門補習,價錢你開
FF過佢幫我補習
想上位唔緊要
但唔該揀條好少少有質素少少嘅路
個樣咁撚樣想上咩位?
做地盤或者都可以嘅
你有10秒
對波時大時細
Push得辛唔辛苦?驚你抖唔到氣
成日露gap, 露得好無美感先係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞