我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
啱啱先留意倒單野,做咩分享受害事件都會比人恐嚇同話搏出位?佢地覺得你係9up定點
好明顯係借題發揮搏上位啦 其實做雞咪做雞 怕咩認
所以話香港地要出位真係唔難,咁就上位了
無留意開,佢其實做咗d咩

我啱啱睇淨係知好似話facebook公開事件?
咩料呀... 七月流流著紅衫
而家人地講緊姦殺,你著到咁只係勒索,人就係佢度,竟然驚一個電話就放人,唔影祼照,又唔扑,除非係基佬,真係好難相信
比如有人買水貨野, 中伏屌個代理唔同佢維修, 係代理問題定係用家問題? 家下指控去左呢2邊, 無人屌其實係水貨問題
有幾可受害人上電視講返件事會唔驚俾人知
化行哂妝做訪問
同埋你睇多d依條女d野就知佢係咪博出位
拍片話幫人補習但係條條片露半球 又周圍上節目
擺明想做kol
從來都冇話佢講d野係假 只係屌佢靠依d野博出位
所以咪想將少少知名度增加下囉
唔係好明

你意思係佢唔應該屌個司機,應該屌滴滴呢間公司⋯?
咁可能平時拍片為咗呃view露波,但呢單野搭滴滴被困住,其實都幾恐怖。
Btw 慢慢幫佢增加知名度啦
大6唔係好多巴士/旅巴架咩
一個女仔既,真心唔敢坐呢D黑滴
家下事主係咁屌滴滴多過司機囉, 由佢用滴滴CALL車後, 再私下傾價先出現問題, 佢可以CALL過架, 又唔係有人用槍指佢一定要搭呢架, 架車唔去可以CALL過另一架姐, 有幾難?

由等一日出新聞佢只係屌滴滴, 但之後滴滴又出新聞佢先講私下聯絡, 仲有人地黑車只係收貴佢60蚊咁大把? 車到去荒山野嶺架黑車只係收多佢60蚊, 我就唔係好信, 成件事事主有幾多隱瞞? 定係佢去到又改地方人地先收多佢60? 邊個知?

佢明明有埋司機NO, 佢又唔POST埋出黎, 支那所有電話都實名制, 佢POST出黎大把人玩鳩個黑車司機電話啦, 佢又無咁做
成日博出位
唔知為咩呢
Miss潘好撚正
真係好恐怖
用無關事件,攻擊番事主嘅留言一直洗一直洗
依排咁多依d滴滴姦殺新聞 佢post上大陸跟本大把正義撚幫佢 大陸又鐘意依d乜乜廣傳
話樓主靚女果啲人唔該驗一驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞