我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
拿 支拿就不嬲叫人唔好上為妙架喇
但係佢抵死又係真 自己反共又唔係背後有咩勢力既人都唔避忌去支拿 你估自己陳雲海
叫撚咗你啲港女 無腦無分析能力就咪撚返大陸飲喜茶啦 知驚未
罪不至死
樓上留言嘅人,有幾多係存心轉移焦點
正常人都知道
你話佢反共,佢上去最多係笨
同出賣香港差好遠
用不著join埋班五毛去踩多腳
好多五毛同小學雞
我係路飛 依家坐緊飛機去張保仔
其實我諗都唔駛點理連登點諗
最緊要去佢各大社交平台唔好比人混淆視聽姐
大眾都唔係係連登 係連登既小眾我諗都識分件事既重點
有冇fb?
一個普通乘客唔識呢啲程序,鬼知咁樣會無保障
平台監管係有問題,以至於事後處理你唔通過media發大,
佢地肯定都會推卸,
btw,其實滴滴,grab,uber呢啲去到治安麻麻既國家,而且偏僻/城際既一般有風險,
另外見到第一段真係 呢啲係common sense,一張訂單就好比合約,
一出事唔好話強国,香港都who fucking cares啦
呢啲常識/生活智慧出完事睇你語氣都唔覺得自己都有責任,
先唔講人地監管啊機制啊,再好都保璋唔到你
樓豬支那味濃
徹底收聲 唔講任何關於政治野??
咁你之前講過d咩咁勁
應該咁做
不過你睇下佢俾d愛國組織咁招呼
根本好難同呢類準國家機器鬥
唯有巴絲們都醒d
上面嗰套係真·叢林法則
無乜港人玩得掂
年輕人身體力行,咪忍上去排喜茶
你係大灣潘?
我都係唔明,你可以拒絕線下交易,你同姦殺案個女一樣,線下交易

老實講,你線下交易,平台會飛天都保護唔到你啦...
仲有,你自己又何嘗唔係用第二個人身份坐順風車?咁對司機又咪係冇保障,唔公平..?

我搭親都用專車,上車zzz,咩事都冇發生過.
大家可唔可以唔好咁似大陸人
以為去左微博
冇天理 惡到
講出來就岩 可能你無形之中已經救左幾個女仔
黑的留番比支那狗啦

命賤
香港太保守啦 好事黎
雖然近排滴滴好多醜聞應該都驚
咁短時間出動咁多五毛,有冇國家維穩勢力support?
大陸人由細到大都被人灌輸愛黨愛国,根本唔會去分對與錯,總之就係對家錯,自己永遠都係啱

Even 移民左去外國班大陸人都係咁

所以唔好對大陸人有啲咩期望
我都唔係好明, 順風車係平到笑, 但200公里收200係好貴, 平時500公里up都只係收200唔夠, 我只係懷疑事件真實性.

去開大陸遠路都搭大巴啦, 搭咩鬼滴滴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞