我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
公道講句, 你肯線下交易已經唔關滴滴事
好坐唔坐去 坐順風車
經一事長一智啦.
所以依家班五毛出盡奶力兇佢抹黑佢,不過認真一句,真係去支那報警都係得啖笑,先唔講啲支那公司會用幾多錢擺平件事,就算唔出錢,啲支那公安肯撚定唔會做嘢,隨時話你尋釁滋事拉返你轉頭,玩大啲好似銅鑼灣書店事件咁禁錮你再拍片認罪都得
著到咁上動新聞真係唔認得
連登仔又仇女症發作
有好多五毛,依家佢地係玩抹黑仇恨分化
咪撚quote啦,好長
人地收多你60蚊都唔比 真係唔驚俾人姦
點解黑滴一早臭名遠播你都仲用? 我真係衷心希望你一世都咁好彩
好人好者做乜線下交易? 咁同喺馬路邊豎起手指公叫人車你一程有乜分別?

真係唔明點解要坐滴滴私家車
佢本身都有得call跳錶果隻的士

我一條友都唔多敢順風車
除非一班人
其實我係上海坐滴滴又唔覺咁恐怖
記得坐左五六次,最後果次去機場仲同個司機有講有笑
佢仲隊左成五六枝煙過黎比我 最後去到機場成身煙味 不過佢又真係幾好人 仲同佢交換左微訊同揼左十蚊tips
不過新聞就有咁多恐怖滴滴都幾驚
單身靚女真係不宜坐滴滴
support

如果真係搭,袋定條 威也線 ,有咩依郁就係後座肋個司機有無得諗
上大陸的士都知要打錶
自己唔打錶出事
唔通又怪政府冇做野咩

自己仆街就怪地硬
下次小心d啦
我有野想問........其實返支國以前成日聽人講既"白牌車"係咪都係依家既DIDI果類野黎?
無咩點上過鬼國,但以前格離採購部既senior話坐白牌車好難claim單,有時靠老細肯批就批,無就要食自己
好地地返支那做乜鳩
返得上去就抵撚柒死架啦
諗住上黎會有人可憐你?
飲喜茶班港豬睇下啦
去大陸貪小便宜就大鳩穫
你就似一舊肥肉 豬扒都係肉
然後成堆大69衝黎咬你
五毛:個别事件啫,又唔見我係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞