我係黑滴女事主

458 回覆
1544 Like 180 Dislike
問題係 佢條線係夾出黎...
又群埋中大email個隻人形豬
都估到無腦

係囉 屌 露完 d人講好撚正又話人厹 話佢又話錯重點
不如唔好露 正正經經教中文啦
位唔是咁上的 又唔係特別靚 又唔係特別大波
6月出考試片
9月開學冇嘢再make voice
出樣出胸出新聞
這個人想行文靜的老路
我們看會不會成功
佢個樣剪唔剪都安全架啦
要報公安都去中聯辦先啦

雖然都係應該廢,同差佬一樣之後都係冇聲氣

btw 大陸黑的應該好普遍
lm
要姦你的士都姦得啦
一個女仔先係重點
基本上單單都係女仔單拖比人姦殺
我係大灣區人,覺得根本唔會發生咁既事,六曾都無聽過滴滴出事,根本上左車你應承人Cash俾就已經唔關滴滴事,我知呢排外國勢力趁貿易戰資助左好多香港既親美派,好多謠言想打擊我國經濟
Miss 潘可唔可以幫我問下你老豆個假髮係邊到買?我係你老豆以前教過嘅學生嚟
完全唔撚抵可憐
去得支那預撚咗, 冇俾人姦到都算益撚咗你
仲話拍片, 荒死唔係啲冇editing 講嘢又講到一舊舊
拍又拍到鬆郁矇嗰啲戇鳩蠢閪
我話你呀, 你就算唔撚去鬼國
去其他國家盞失禮人
返大陸發生咩事 保險都唔會賠架啦,
樓豬仲要 一個女人仔返大陸,無比人偷走個腎都要還神啦。
之前唔識佢
睇佢FB條條片都要夾條事業線出黎
大佬你係賣知識定係賣姿色架
sorry for off topic

利申: 唔覺得佢呢件事有咩錯, 呢D call車 app有壞人就有好人, 無必要下下blame the victim
條女好撚正
對波又白又大 渣兩下神仙都企唔穩
呢個POST完全證明連登只係販賣反共既撐共論壇
上曬位啦臭雞 扮下受害者搏同情
成功引到狗公護主 youtube subscribe仲多左一千幾百 仲唔賺到fatfat
關你咩事?正視主流意見好難?
我覺得佢係完全想搏上位
咁撚大個人, 做野前諗都唔諗下
而家出左事就不斷搵新聞黎去 淡化自己on9
你用大陸妹黎同你自己比?
你係咪諗住用呢單野搏上位,你自己知啦
但唔好講到你自己無問題
由大陸未開放,到而家話自己咁文明
呢d白牌車老笠一直都有
波大無腦 做你條仔真係慘過食屎
你呢個情況唔係 = 著得open預左人強姦/打開袋預左人偷野
你一連串行為,好難令人相信你係一個受害者
我淨係知道現今社會 為左上位 無所不用其極
真係好撚搞笑
係香港屌鳩DC9 黑的,亂收錢
返到大陸就話唔想益平台, 所以跟住司機咁講 轉做私下交易

屌你老味你地班港豬真係好撚野
雙重標準 一出親事 永遠永遠都係人地問題
自己永遠永遠都係一個受害者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞