公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
我樣好D,而且會對佢好
好啦加油, 希望你今日約到佢啦
傻瓜 真的太多
好想睇樓主俾人恥笑既樣
痴媽根
lm
中大同Cambridge 差好遠喎青
喂喂喂樓豬條咪打擊太大傻撚左
邊到鄉下
表白啦
lm跟進
Lm
不如你下世再諗
咁大個人仲係到ff
個樣係咪好撚淫賤架

認真回下你:
你都冇嘢攞得出手到連會對人好都要特登講就知機會係幾微
拍得拖要對人好依啲嘢就應份㗎啦
個個追緊人嗰陣都識咁講
佢點睇都唔似會係比依啲花言巧語呃到嘅妹妹仔啩
就算你係想比較,你又知人哋男朋友對佢好唔好?
更何況現今價值下對女人好唔好多多少少都係由物質所決定,你可以做嘅剩低只係靠把口

講真啦,你作為當事人你自己應該更清楚你哋雙方之間嘅差距啦
你能唔能夠想像到自己可以點樣去負擔起人哋嗰種質素嘅生活
點樣融入人哋嗰個階層嘅圈子呀

你言談間都反映咗你只能夠寄望人哋唔介意你窮,會幫番你轉頭或者係自已主動降格遷就番你Level嘅生活
咁你已經唔係帶比個女仔幸福而係剝奪緊佢嘅幸福啦
既然係咁就唔好咁自私喇放過人放過自己啦

你要試唔想死心嘅我都或者會支持你試下嘅
不過失敗都唔好覺得意外囉
假設咁好做得成朋友嘅咪當執到身彩識到個有錢Friend囉

BTW我知你其實只係活係一個狹小環境下偶然發現一個罕見嘅大波妹就扯哂旗好想屌到人先上嚟集思廣益
我知我唔應該期望你會理性思考同埋對你咁認真
不過Anyway啦
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成

會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成

會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人
我出 post 都係想收到支持同鼓勵壯壯膽之後潛水,點之俾各位圍毆。我出生係公屋我都唔想,努力讀書都係為左提高社會地位。我就係鍾意讀名牌大學有學識嘅女仔,我就係知追佢好難所以先要問方法,唔知點解大家反應大
算吧啦,樓豬根本就條自己膚淺見人大波樣靚先想媾人,仲要攻擊人地男友,做男人無品無禮貌得黎又小氣,莫講話個女仔,我係男人都睇唔起樓豬呢D咁幼稚既人
無人係因為你出身所以睇你唔起,你望下你自己,膚淺、自私、無品、幼稚,你愛既唔係個女仔而係自己
人哋有學識有錢 男朋友都有埋 好心你就收手啦
你憑咩覺得人哋會接受你

睇佢ig佢男朋友都係cambridge 起碼大家睇嘢個視野係一致先
仲有睇你講嘢似貪人身材好 想屌人 多過真係欣賞人有學識喎
老老實實唔係狗眼看人低 但唔見得你想進步去追上人
只係希望佢接受你 好似想賭一鋪嘅心態 籌碼擺得幾個就想贏大錢?
係咁猴住人對波咁猥瑣就算吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞