公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
我承認我係比較內向,冇乜朋友,係所謂嘅毒撚。我既然用得高攀咁嘅字眼嚟開post 就知我清楚自己嘅地位。點解香港人咁勢利?大家都係香港人,點解要用家庭背景嚟分圈子?而且,其實我唔係淨係鐘意佢嘅身材。我地係火車都進行左心靈上嘅交流,講關於我地最鍾意嘅書籍,佢話係黑暗之心,之後我仲買左一本諗住自己睇
心靈上嘅交流
樓主真心講句 大把abc不嬲都好熱情
唔好以為同你傾多兩句 你就以為有機先得
鍾意佢冇問題 但唔好痴漢式咁stalk人
你係睇英文版至好
心乜春野靈 條女都講到咁啦,證明之前嗰啲嘢係假囉,佢呢啲女有頭有面唔想做到咁肉酸屌鳩你咋,你單純,誤會左唔緊要,但你要識得醒囉,點解你到而家都仲好似覺得佢係真心想同佢做朋友....
可能你同佢第一身接觸你會大感覺d
我唔排除佢可能真係nice對你
可能真係咁好彩佢唔係啲咁勢利嘅人 但你用嘅方法錯撚晒
樓主有無睇人地個ig story 講咩?
你係英國讀書都未必有信心底氣去諗劍橋女啦大佬呀 照下你個9樣先啦
根本自我中心到危害到社會

人地從一開始都冇諗住想認識你
想飲咖啡渣屌
根本冇熟過
更加冇咩心靈交流

普通social 兩句當示愛?

想問騷擾咗人咁耐做咩唔道歉?
人地唔追究已經汁到

冇啦啦搞鳩人仲要人可憐佢
如果你覺得係用家庭背景黎分 咁你個世界剩係得有錢人同窮人

好多時都係用共同話題同興趣去分
人地未必會諗一定要同自己差唔多家底既做朋友
但係最起碼都要有野傾

你係呢個post就完美示範你睇野幾咁狹窄
你剩係知人地大波 剩係諗自己有幾窮幾咁低下

如果你要大波既比錢去叫雞啦 唔好再搞啲無辜既女仔
你肯比錢啲雞唔會介意同有「心靈上」既交流
「香港人咁勢利」

勢利唔係弱勢既人可以講既說話
人貴自知 係你格硬屈人向錢看
屈人地男友因為錢先追到

根本只係你窮得恐怖先勢利小心眼
咖啡妹都唔受你媾啦
人格社交唔關錢事
階級唔係淨係計家底同收入架...
不過我諗講你都唔明
樓主靚唔靚仔先
定係暗瘡毒撚?
你要分清楚,大家唔係笑緊你家庭背景差過人咁簡單
係笑緊你毒撚+單純+不自量力+溝女技巧零分,仲要4樣齊晒,咁你覺得自己係咪抵俾人恥笑
條女ig story出左圖屌樓主 to my starfuck stalker
又換晒同男朋友既相 人地俾晒暗示同埋落台階你點解仲唔收手?
講得好
我宜家嘅生活好似畀佢雙巨乳佔據咗咁,每十分鐘就上ig睇佢啲J圖
幾時先抽離到啊
Cls
人地有禮貌尊重你應酬下樓主 見好就收啦
唔係諗住真係有機咁天真下話
樓主咁既格同心態莫講話劍橋 本地大學8大都唔會有女受溝
系你老母
mk狗高攀唔起架喇
我深感抱歉,並會依家刪除帳戶

比人知道你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞